'Ik was niet knock-out!' Bigi Boy Rozenstruik reageert op verlies tegen Volkov
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik was niet knock-out!’ Bigi Boy Rozenstruik reageert op verlies tegen Volkov

‘Ik was niet knock-out!’ Bigi Boy Rozenstruik reageert op verlies tegen Volkov

'Ik was niet KO!' Rozenstruik reageert op 'onterecht verlies' tegen Volkov

Jairzinho Rozenstruik liep gisteren tegen een wel heel vervelend verlies aan tegen Alexander Volkov tijdens UFC Vegas 56. In de eerste ronde ronde sneuvelde de Surinamer tegen de Rus. Waardoor het ingrijpen van de scheidsrechter door critici maar ook Rozenstruik als te vroeg wordt gezien.

De langere Volkov is een harde noot om te kraken, dat ervaarde Rozenstruik in het gevecht. Het lengte verschil tussen Volkov en Rozenstruik speelde een rol. Op de achtergrond was Rozenstruik’s coach Michael Babb te horen dat de Surinamer dichterbij de Rus moest blijven. Rozenstruik reageert op social media door te zeggen dat hij er niets van snapt.

,,Hallo iedereen. Ik ben een beetje in de war over hoe het gevecht verliep en ik ben teleurgesteld dat het is gestopt. Het was zeker een verontrustende situatie, maar ik was nog lang niet klaar met vechten”, schrijft Rozenstruik op Twitter. ,, Heeft iemand plat op de grond gelegen met zijn ogen dicht? Dat noemen we een knock-out.”

,,Alexander en ik waren eigenlijk net begonnen met het uitwisselen van enkele zware stoten. De dingen die jullie allemaal wilden zien! Dank aan Alex Volkov voor het nemen van de strijd. Ik heb geen noemenswaardige schade en ik vecht graag snel weer.”

Ook UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou betwijfeld de ingreep van scheidsrechter Herb Dean. En heeft zo zijn vraagtekens bij de beslissing. Op twitter reageerde de kampioen dus ook met; ,,Vroege stopzetting?”

Bekijk ook

Klappen na uitdagen pakketbezorger! 'plat op z'n muil! (video)

Klappen na uitdagen pakketbezorger! ‘plat op z’n muil! (video)

Pakketbezorgers hebben het al zwaar, vaak krijgen de hardwerkende koeriers maar 1 euro per pakketje.

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page