'Ik kom voor je': Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones Nieuws
Nieuws

'Ik kom voor je': Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones

'Ik kom voor je': Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones

Francis Ngannou de spliksplinter nieuwe UFC zwaargewicht kampioen waarschuwt rivaal Jon Jones. De Fransman zegt dat Jones zich beter klaar kan maken voor een alles beslissend gevecht met hem.

Zodra de titelriem om de middel van Ngannou werd gehangen, kwam Jones om de hoek kijken. De voormalig lichtzwaargewicht kampioen die zijn titel vacant stelde om op zwaargewicht te knokken, zou de gedroomde tegenstander zijn voor Ngannou.

In een interview met TMZ zegt Ngannou dat de datum voor een gevecht wat hem betreft eerder gisteren dan morgen is. ,,Nou, mijn boodschap aan Jon zou zijn om je voor te bereiden en serieus te zijn want het gaat gebeuren, de grootste uitdaging van zijn leven. Ik ga daar niet naar binnen om met hem te spelen zoals die jongens hebben gedaan", zegt Ngannou.

Geen angst

,,Het gaat anders aanvoelen. Hij kan elk gewicht op hem leggen, dat kost niets minder van mijn kracht en mijn kracht", aldus Ngannou. Ngannou vs. Jones is een van de grootste gevechten die de UFC op dit moment kan organiseren. Van zijn kant hoopt Ngannou dat de UFC tot een akkoord kan komen met Jones.

Echter wordt Jones er van beticht de Fransman te ontlopen. De Amerikaan ontkent dit en zegt geen angst te hebben. Maar uiteindelijk is het niet aan Ngannou, maar in plaats daarvan is het aan de UFC en Jones om financieel een deal met elkaar te sluiten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws