‘Ik kom voor je’: Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik kom voor je’: Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones

‘Ik kom voor je’: Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones

'Ik kom voor je': Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones

Francis Ngannou de spliksplinter nieuwe UFC zwaargewicht kampioen waarschuwt rivaal Jon Jones. De Fransman zegt dat Jones zich beter klaar kan maken voor een alles beslissend gevecht met hem.

Zodra de titelriem om de middel van Ngannou werd gehangen, kwam Jones om de hoek kijken. De voormalig lichtzwaargewicht kampioen die zijn titel vacant stelde om op zwaargewicht te knokken, zou de gedroomde tegenstander zijn voor Ngannou.

In een interview met TMZ zegt Ngannou dat de datum voor een gevecht wat hem betreft eerder gisteren dan morgen is. ,,Nou, mijn boodschap aan Jon zou zijn om je voor te bereiden en serieus te zijn want het gaat gebeuren, de grootste uitdaging van zijn leven. Ik ga daar niet naar binnen om met hem te spelen zoals die jongens hebben gedaan”, zegt Ngannou.

Geen angst

,,Het gaat anders aanvoelen. Hij kan elk gewicht op hem leggen, dat kost niets minder van mijn kracht en mijn kracht”, aldus Ngannou. Ngannou vs. Jones is een van de grootste gevechten die de UFC op dit moment kan organiseren. Van zijn kant hoopt Ngannou dat de UFC tot een akkoord kan komen met Jones.

Echter wordt Jones er van beticht de Fransman te ontlopen. De Amerikaan ontkent dit en zegt geen angst te hebben. Maar uiteindelijk is het niet aan Ngannou, maar in plaats daarvan is het aan de UFC en Jones om financieel een deal met elkaar te sluiten.

Bekijk ook

‘De gevaarlijkste bitch is terug’: Ex UFC-kampioen claimt titelgevecht

Joanna Jedrzejczyk wil de winnaar van Zhang Weili vs. Rose Namajunas

UFC-baas: Whiplash vechter de schuld van Matchmaker

Normaal gesproken zou UFC-president Dana White de man in het midden zijn tijdens de staredowns om ervoor te zorgen dat het niet uit de hand loopt.

Surinaamse sloper Rozenstruik 5 juni de UFC-kooi weer in

Het gevecht is voor Rozenstruik die als nummer 6 op de UFC zwaargewicht ranglijst staat zijn tweede dit jaar.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page