'Ik kom voor je': Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ‘Ik kom voor je’: Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones

‘Ik kom voor je’: Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones

'Ik kom voor je': Francis Ngannou waarschuwt Jon Jones

Francis Ngannou de spliksplinter nieuwe UFC zwaargewicht kampioen waarschuwt rivaal Jon Jones. De Fransman zegt dat Jones zich beter klaar kan maken voor een alles beslissend gevecht met hem.

Zodra de titelriem om de middel van Ngannou werd gehangen, kwam Jones om de hoek kijken. De voormalig lichtzwaargewicht kampioen die zijn titel vacant stelde om op zwaargewicht te knokken, zou de gedroomde tegenstander zijn voor Ngannou.

In een interview met TMZ zegt Ngannou dat de datum voor een gevecht wat hem betreft eerder gisteren dan morgen is. ,,Nou, mijn boodschap aan Jon zou zijn om je voor te bereiden en serieus te zijn want het gaat gebeuren, de grootste uitdaging van zijn leven. Ik ga daar niet naar binnen om met hem te spelen zoals die jongens hebben gedaan”, zegt Ngannou.

Geen angst

,,Het gaat anders aanvoelen. Hij kan elk gewicht op hem leggen, dat kost niets minder van mijn kracht en mijn kracht”, aldus Ngannou. Ngannou vs. Jones is een van de grootste gevechten die de UFC op dit moment kan organiseren. Van zijn kant hoopt Ngannou dat de UFC tot een akkoord kan komen met Jones.

Echter wordt Jones er van beticht de Fransman te ontlopen. De Amerikaan ontkent dit en zegt geen angst te hebben. Maar uiteindelijk is het niet aan Ngannou, maar in plaats daarvan is het aan de UFC en Jones om financieel een deal met elkaar te sluiten.

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page