GOED NIEUWS: UFC zet events door, Bellator 'gratis' te zien Nieuws
Nieuws

GOED NIEUWS: UFC zet events door, Bellator 'gratis' te zien

GOED NIEUWS: UFC zet events door, Bellator 'gratis' te zien
GOED NIEUWS: UFC zet events door, Bellator 'gratis' te zien

In de hectiek omtrent de coronavirus crisis die ook de vechtsport wereld hard raakt is er goed nieuws voor de UFC en Bellator fans.

Vrijdag maakte Dana White de president van de UFC bekend dat de geplande events gewoon doorgaan. De UFC verplaatst haar evenementen op 28 maart in Columbus en 11 april in Portland naar de UFC Apex-faciliteit in Las Vegas vanwege de coronavirus pandemie

De UFC events zullen zonder publiek plaatsvinden en uitgezonden worden op de bestaande kanalen. UFC Londen welke gehouden wordt in de O2 Arena zal op 21 maart vooralsnog doorgaan.

Gratis online kijken

Bellator die haar Bellator 241 event aankomend weekend houdt in de Mohegan Sun ArenaUncasville, gaat door weliswaar ook zonder publiek en zal gratis te zien zijn op het Bellator Youtube kanaal.

Ook Nederland ontkomt niet aan drastische maatregelen en worden zowel vechters als fans getroffen, zo kondigde GLORY Kickboxing donderdag aan haar events voorlopig op te schorten, ook lokale vechtsport events worden geschrapt en kunnen vechters niet afreizen om elders te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws