MMA-event in Antwerpen afgelast wegens coronavirus – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA-event in Antwerpen afgelast wegens coronavirus

MMA-event in Antwerpen afgelast wegens coronavirus

MMA-event SFC XV in Antwerpen afgelast wegens coronavirus

Via Facebook laat de Staredown FC organisatie uit België weten dat het geplande event voor zaterdag 21 maart niet doorgaat.

“Het spijt ons te moeten meedelen dat ons evenement SFC XV van zaterdag 21 maart uitgesteld dient te worden wegens de huidige corona-dreiging. Onze nieuwe datum zal na de dreiging nader bekend gemaakt worden,” aldus de organisatie.

“Wij zijn erg teleurgesteld, maar hebben in samenspraak met de Stad Antwerpen besloten het risico van verdere verspreiding niet te lopen. We betreuren het voor alle vechters, die hier naar uitkeken en hier enorm hard voor gewerkt hebben. Ook voor ons als organisatie is dit een regelrechte nachtmerrie.”

GLORY Kickboxing

“Helaas kunnen we er niets aan doen, alle gebeurtenissen worden geannuleerd en we hebben geen andere keus dan ons aan te passen. De online tickets, die werden aangekocht zijn geldig voor het volgende evenement.”

Het event zou gehouden worden in Sporthal Expo, Deurne Antwerpen. Echter mag deze van de gemeente Antwerpen niet plaatsvinden, 28 maart houdt GLORY Kickboxing ook een event (GLORY 76) in het Antwerpse, of deze afgelast wordt is vooralsnog niet bekend.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page