Home / Nieuws / MMA-event in Antwerpen afgelast wegens coronavirus

MMA-event in Antwerpen afgelast wegens coronavirus

MMA-event SFC XV in Antwerpen afgelast wegens coronavirus

Via Facebook laat de Staredown FC organisatie uit België weten dat het geplande event voor zaterdag 21 maart niet doorgaat.

“Het spijt ons te moeten meedelen dat ons evenement SFC XV van zaterdag 21 maart uitgesteld dient te worden wegens de huidige corona-dreiging. Onze nieuwe datum zal na de dreiging nader bekend gemaakt worden,” aldus de organisatie.

“Wij zijn erg teleurgesteld, maar hebben in samenspraak met de Stad Antwerpen besloten het risico van verdere verspreiding niet te lopen. We betreuren het voor alle vechters, die hier naar uitkeken en hier enorm hard voor gewerkt hebben. Ook voor ons als organisatie is dit een regelrechte nachtmerrie.”

GLORY Kickboxing

“Helaas kunnen we er niets aan doen, alle gebeurtenissen worden geannuleerd en we hebben geen andere keus dan ons aan te passen. De online tickets, die werden aangekocht zijn geldig voor het volgende evenement.”

Het event zou gehouden worden in Sporthal Expo, Deurne Antwerpen. Echter mag deze van de gemeente Antwerpen niet plaatsvinden, 28 maart houdt GLORY Kickboxing ook een event (GLORY 76) in het Antwerpse, of deze afgelast wordt is vooralsnog niet bekend.

Bekijk ook

EXCLUSIEF: Ex GLORY topman Remon Daalder over zijn vertrek

Onze redactie sprak ex-topman van GLORY Kickboxing, Remon Daalder. Op ons verzoek gaf hij openheid ...

UFC vechter Vinicius Moreira komt niet door coronatest

De Braziliaanse licht zwaargewicht Vinicius Moreira testte positief voor coronavirus. Hierdoor valt hij uit voor ...

KANTOOR DICHT: GLORY Kickboxing verkeerd in zwaar weer?

Het blijkt dat GLORY Kickboxing in zwaar weer verkeerd. Via social media wordt gemeld dat ...