GLORY kickboks kampioen traint Anderson Silva voor zijn MMA-comeback Nieuws
Nieuws

GLORY kickboks kampioen traint Anderson Silva voor zijn MMA-comeback

GLORY kickboks kampioen traint Anderson Silva voor zijn MMA-comeback
GLORY kickboks kampioen traint Anderson Silva voor zijn MMA-comeback

Anderson Silva traint momenteel met Alex Pereira, Silva die zijn comeback maakt in 2019 als MMA-vechter tegen de ongeslagen Israel Adesanya. Silva lijkt niets aan het toeval te willen overlaten, en heeft Pereira ingehuurd hem te helpen.

Op 10 februari tijdens UFC 234, neemt de voormalige middengewichten-koning Anderson Silva (MMA:34-8; 1 NC) het op tegen Israël Adesanya (MMA: 15-0). Om hem te helpen zich voor te bereiden op de jonge ongeslagen vechter, heeft Silva zich tot een van de voormalige vijanden van Adesanya gewend en traint nu met GLORY kampioen Alex Pereira.

Pereira is een Braziliaanse vechter die momenteel de middengewicht wereldtitel bij GLORY Kickboxing in bezit heeft. Maar het belangrijkste is dat Pereira ook twee keer tegen Adesanya in de kickboks ring heeft gestaan en hem tweemaal heeft verslagen.

Rematch

Pereira en Adesanya ontmoetten elkaar voor het eerst in 2016, waarbij Pereira via een jury beslissing won; ze rematchen een jaar later met Pereira die een knock-out wist te scoren en Adesanya opnieuw versloeg.

LEES OOK: Anderson Silva maakt comeback bij de UFC

Accurate kickboks-records zijn niet altijd gemakkelijk te vinden, maar die van Adesanya's wordt gerapporteerd op 75-5-1, met Pereira verantwoordelijk voor twee van die vijf. Dus als er een man is die Adesanya kan verslaan, is het Pereira wel.

Help

Dat is goed voor Silva, omdat hij alle hulp nodig heeft die hij kan krijgen. Sinds hij de UFC middengewicht titel verloor aan Chris Weidman in 2013, heeft de Spider slechts één overwinning behaald door Derek Brunson te verslaan.

Silva zal de underdog zijn in het gevecht tegen Adesanya, echter met de hulp van Pereira zouden de kansen ook in de hoek van Silva kunnen liggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws