Comeback Anderson Silva tegen Israel Adesanya: 'oud versus nieuw bloed' Nieuws
Nieuws

Comeback Anderson Silva tegen Israel Adesanya: 'oud versus nieuw bloed'

Comeback Anderson Silva tegen Israel Adesanya: 'oud versus nieuw bloed'
Comeback Anderson Silva tegen Israel Adesanya: 'oud versus nieuw bloed'

Tijdens UFC 234 in februari 2019 neemt het top talent van de UFC, Israel Adesanya, het op tegen een van de all-time grootheden van de sport, Anderson Silva. Het is een klassieke "oude garde versus nieuw bloed" wedstrijd. Volgens velen zal het nieuwe regeren over het oude.

Maar niet iedereen is zo zeker, onlangs te horen op zijn Believe You Me-podcast, zei voormalig middengewicht kampioen Michael Bisping dat hij Silva nog niet zou gaan afschrijven.

"Israël is een leuke vent", zei Bisping. "Hij had het over het gevecht met Anderson en hoe hij naar hem opkijkt en hij wil zijn held niet vernietigen, maar dat is wat hij gaat proberen. Ik weet niet of het zo eenvoudig is. Anderson is heel capabel en Israël heeft dat ook gezegd. . . ."

Geen weg terug

"We zullen zien wat er gebeurt. Ik denk dat Anderson weet dat hij met zijn rug tegen de muur staat. Om na dit gevecht een carrière te hebben, moet hij dit gevecht winnen, hij moet er goed uitzien. Natuurlijk had hij ook van alles met steroïden, dus Anderson heeft nu veel te bewijzen. Dus ik zou mijn geld nog niet direct op Israël Adesanya zetten. "

Voor Silva staat er echter meer dan alleen trots of geld op het spel, de voormalige kampioen in de middleweight-dvisie heeft nog iets belangrijkers op het spel staan: een kans om de titel te claimen die hij vijf jaar geleden verloor.

De beste

Adesanya, van zijn kant, is het er ook mee eens dat Silva niet onderschat moet worden, dit is tenslotte een man die nog niet zo lang geleden als de grootste aller tijden werd beschouwd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws