Gemiste kans! 'McGregor had MMA-vechters kunnen helpen' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Gemiste kans! 'McGregor had MMA-vechters kunnen helpen'

Gemiste kans! 'McGregor had MMA-vechters kunnen helpen'

Randy Couture zegt dat UFC-ster Conor McGregor het verschil had kunnen maken voor MMA-vechters om beter betaald te kunnen krijgen. Maar omdat de Ierse vechter al het geld liever voor zichzelf hield welke hij verdiende door tegen Floyd Mayweather te boksen, heeft hij een kans laten liggen.

De discussie over het feit dat MMA (UFC) vechters onderbetaald zouden zijn werd aan gezwengeld door de boksende Youtube ster Jake Paul. Deze startte een oorlog van woorden met UFC-baas Dana White door te zeggen dat deze een zuinig figuur is en zijn vechters niet betaald wat zij verdienen.

voormalige vechter Randy Couture steunt Paul en neem the een stap verder door te zeggen dat McGregor een lans had kunnen breken. ,,De man die echt de kans had om er een licht op te laten schijnen, was Conor McGregor", zegt Couture.

Eigen ruif eerst

,,Hij heeft een bokslicentie. Zodra hij een bokslicentie kreeg, maakte hij zijn UFC-contract ongeldig. Hij had de bescherming van de Muhammad Ali Act toen hij een officiële bokser werd met dat boksnummer en hij koos ervoor om Dana White in te schakelen, terwijl hij het alleen had kunnen doen, al dat geld voor zichzelf hield en het probleem in MMA niet hielp oplossen."

,,McGregor heeft ervoor gekozen om dat niet te doen. Hij verdiende $ 100 miljoen aan dat gevecht met Floyd Mayweather. Dat is meer dan hij waarschijnlijk ooit zal maken in mixed martial arts om eerlijk te zijn",aldus Couture.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws