Gekkenhuis: 3 tegen 3 MMA gevecht eindigt in ruzie (video) Nieuws
Nieuws

Gekkenhuis: 3 tegen 3 MMA gevecht eindigt in ruzie (video)

Gekkenhuis: 3 tegen 3 MMA gevecht eindigt in ruzie (video)
Gekkenhuis: 3 tegen 3 MMA gevecht eindigt in ruzie (video)

Net als je denkt dat het niet gekker kan in de MMA-vechtsport duikt er een wilde variant op.

Zaterdag 27 april vond er in in Cove Manila in Manilla, Filipijnen een wel heel apart MMA-gevecht plaats tijden het URCC 77-evenement. Daar waar normaliter van man tot man of vrouw tot vrouw gevochten wordt, stonden nu zes vechters tegenover elkaar.

Het was een gevecht tussen een team uit China en de Filipijnen. Het gevecht roept associaties op met de zogenaamde 'tag teams' uit het show worstelen. Echter wordt er niet afgetikt maar gaat iedereen elkaar te lijf. Het einde liep uit op ruzie tussen de teams.

Vechtende kluwen mensen

Dit was niet de eerste keer dat meer dan twee mensen tegelijkertijd in een kooi of ring elkaar te lijf gingen. Zo vochten UFC middengewicht Elias Theodorou en UFC licht zwaargewicht Misha Cirkunov tijdens een MMA-team gevecht op een Team Fighting Championships-evenement vorig jaar.

LEES OOK >> Boze Fans: Veronica faalt wederom met UFC uitzending

Niet iedereen is enthousiast over een kluwen mensen tegelijk in een MMA-kooi, op social media riep het dan ook wat vragen op en kreeg het flink kritiek. Tijdens het URCC 77-evenement zaterdag ging het Filipijnse team er met de winst vandoor.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws