Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Boze fans: UFC uitzending van Veronica naar SBS9 geen succes

Boze fans: UFC uitzending van Veronica naar SBS9 geen succes

UFC uitzending van Veronica naar SBS9 geen succes

De vlag ging uit onder MMA-fans toen Veronica bekend maakte de UFC-wedstrijden uit te gaan zenden op tv en via livestream.

Inmiddels lijkt deze vlag halfstok te hangen. Talpa verwierf dan wel de tv-rechten voor het uitzenden van de UFC events, maar het gaat niet zonder horten of stoten. Falende live streams en tv uitzendingen die worden afgebroken om een herhaling van een eerdere uitgezonden programma uit te zenden wekken verontwaardiging op onder de UFC fans.

LEES OOK >> Falende UFC livestream roept vragen op

Het ging Veronica niet in de koude kleren zitten en men nam de klachten serieus, er werd beterschap beloofd. Via een statement op de VeronicaTV site werd aangekondigd SBS9 het stokje overneemt en tot en met UFC 239 alle nachtelijke UFC-evenementen live uit gaat zenden.

Konijn uit de hoge hoed

De zender zegt dan ook: “We erkennen dat sinds de start van de UFC-programmering op Veronica er veel klachten zijn binnengekomen over de livestream. We hebben er een prioriteit van gemaakt om deze te behandelen en de problemen op te lossen. “

Van zaterdag op zondagnacht werd UFC Fort-Lauderdale uitgezonden met als hoofd event Jack Hermansson tegen Ronaldo Souza. Terwijl de fans vol verwachting voor de tv gekluisterd zaten werd tot grote verbazing de wedstrijd na de derde ronde afgebroken voor een Hart van Nederland herhaling. Verbaasde en boze reacties waren dan ook het gevolg.

Prutsers

Marcel Dorff die voor zijn site MMADNA de UFC op de voet volgt reageerde op Twitter: “Ik neem dit terug…het blijven prutsers. Main Event na de derde ronde afbreken voor Hart van Nederland herhaling. ” En Dorff was niet de enige via social media uitte meerdere fans hun ongenoegen die hopen dat Veronica snel met een oplossing komt.

Bekijk ook

TRAP IN HET GEZICHT: Kaboem game over (video)

Er worden veel techniek gebruikt om een tegenstander uit te schakelen in een gevecht.

UFC GEVECHTEN NIET MEER OP TV: Wat is er aan de hand?

Onze redactie kreeg een aantal mails van verontruste UFC en MMA-fans, over het UFC event van afgelopen weekend.

BELLATOR NAAR NEDERLAND? Gegard Mousasi verlengd contract

Gegard Mousasi van Kops Gym heeft zijn contract met Bellator MMA verlengd.