Gegard Mousasi: 'Ik vermoord Rafael Lovato Jr in een rematch' Nieuws
Nieuws

Gegard Mousasi: 'Ik vermoord Rafael Lovato Jr in een rematch'

Gegard Mousasi: 'Ik vermoord Rafael Lovato Jr in een rematch'
Gegard Mousasi: 'Ik vermoord Rafael Lovato Jr in een rematch'

Nadat Mousasi zaterdagavond triomfeerde over Lyoto Machida tijdens Bellator 228, richtte hij zijn aandacht op een rematch met de regerend middengewicht kampioen, Rafael Lovato Jr.

Staande in de MMA-kooi na het gevecht garandeerde Mousasi dat Lovato Jr. de volgende op zijn agenda zou zijn om tegen te vechten. Het gevecht tegen Lovato Jr wat eerder plaatsvond verraste velen, door het verlies van Mousasi..

Hoewel Mousasi zijn middengewicht titel aan Lovato Jr. verloor tijdens Bellator 223 afgelopen juni, heeft hij de Braziliaanse jiu-jitsu expert niet hoog zitten. Tegen de pers sprak Mousasi tijdens de persconferentie na het gevecht dan ook openlijk.

Ik maak hem dood

"In het volgende gevecht ga ik hem vermoorden, Ik zweer het bij God als ik hem niet knock-out krijg, ik tel het niet als overwinning. Omdat ik weet wat ik kan doen en hij zal sterven, letterlijk. Je zult zien. Ik zal hem 100 procent knock-out slaan. Dat garandeer ik je, "aldus Mousasi.

ZIE OOK >> Gegard Mousasi triomfeert over Lyoto Machida

"Als ik [de rematch] verlies, ga ik met pensioen en beloof ik je. Ik maak geen grapje, want ik probeer geen onzin te verkopen. Ik weet wat ik kan doen. Het volgende gevecht zal extra speciaal zijn omdat ik een extra speciale vechter ga worden. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws