UFC VECHTER DREIGT KHABIB: 'Je gaat jouw eigen bloed zien'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / UFC VECHTER DREIGT KHABIB: ‘Je gaat jouw eigen bloed zien’

UFC VECHTER DREIGT KHABIB: ‘Je gaat jouw eigen bloed zien’

UFC VECHTER DREIGT KHABIB: 'Je gaat jouw eigen bloed zien'
Khabib na zijn overwinning op Conor McGregor

Kwaad bloed lijkt gezet tussen Justin Gaethje en UFC kampioen Khabib Nurmagomedov. Gaethje dreigt Khabib tot pulp te slaan.

Tijdens UFC 254 staan Justin Gaethje en UFC kampioen Khabib Nurmagomedov tegenover elkaar voor de lichtgewicht titel. Er zit een extra randje aan het gevecht omdat beide vechters uit dezelfde stal van manager Ali Abdelaziz stammen.

Toch is de rivaliteit er niet minder om, en wordt een harde strijd verwacht op UFC Fight Island in Abu Dhabi. “Ik ga ervoor zorgen dat Khabib voor het eerst zijn eigen bloed ziet tijdens UFC 254, ” zegt Gaethje. Khabib komt er meestal zonder veel kleerscheuren af, maar Gaethje wil hem echt pijn doen.

Bloed zal er moeten vloeien

“Ik denk dat hij gek is en van competitie houdt, maar hij is niet zo gek als ik. Hij heeft zijn bloed ook niet vaak gezien, dat weet ik zeker. Zijn stijl van vechten is niet waar je naar op zoek bent naar bloed. Ik wed dat het niet eens bij hem opkomt dat hij zijn eigen bloed zal zien. Dat is voor hem nooit een factor geweest, “aldus Gaethje.

Of Gaethje rivaal Khabib in een bloedige vechtpartij zal kunnen slepen valt echter nog te bezien. Khabib is een van de meest dominante UFC vechters aller tijden. De meeste wedstrijden heeft hij zich dan ook niet echt druk of moe hoeven te maken. Tijdens UFC 254 zal ook de Nederlander Stefan Struve te zien zijn tegen Tai Tuivasa. Struve was ruim een jaar uit de kooi.

Bekijk ook

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Een verrassende superstoot

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Ondanks de opdracht om het op te nemen tegen Andy Ruiz Jr.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page