Nederlander Stefan Struve eind oktober terug de UFC kooi in Nieuws
Nieuws

Nederlander Stefan Struve eind oktober terug de UFC kooi in

Nederlander Stefan Struve eind oktober terug de UFC kooi in
Nederlander Stefan Struve eind oktober terug de UFC kooi in

De UFC zet nog een Nederlandse MMA-vechter voor haar events in Abu Dhabi. Stefan Struve zal tijdens UFC 254 te zien zijn.

UFC 254 vindt plaats op 24 oktober of UFC Fight Island in Abu Dhabi. Nederlander Struve is meer dan een jaar uit de roulatie geweest bij de UFC. Hij zal zijn terugkomst maken tegen de Australiër Tai Tuivasa. Zo maakte de UFC donderdag bekend.

Controverse

De laatste UFC wedstrijd die Struve vocht was tegen Ben Rothwell, waarvan hij verloor via TKO. Het was een controversiële wedstrijd want Struve werd tot tweemaal toe in zijn kruis geraakt. Het had anders kunnen lopen als Struve niet had doorgevochten.

Australiër Tuivasa, kwam knallend de UFC binnen met een aantal gewonnen partijen. Echter slot het noodlot toe en kreeg hij met een verlies reeks te maken. Hij zou in juni eigenlijk terugkeren tegen Jarjis Danho maar deze wedstrijd werd afgelast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws