FLAPPIE: Dokter stopt heftig MMA-gevecht vanwege loshangend oor (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

FLAPPIE: Dokter stopt heftig MMA-gevecht vanwege loshangend oor (video)

FLAPPIE: Dokter stopt heftig MMA-gevecht vanwege loshangend oor (video)
FLAPPIE: Dokter stopt heftig MMA-gevecht vanwege loshangend oor (video)

Łukasz Borowski had nou niet bepaalt de avond van zijn leven gisteren. De Poolse MMA-vechter lag zijn oor wel heel letterlijk te luisteren bij zijn tegenstander. Wat hem de overwinning koste.

Voor Łukasz Borowski liep zijn MMA-wedstrijd tegen Paweł Trybała op het FEN 51 event in Lodz Polen niet geheel vlekkeloos. Sterker nog de partij eindigde flink bloederig. Het was een echt bruut gevecht zoals de Poolse fans gewend zijn van hun vecht helden.

Trybała ging meteen voortvarend van start in de eerste ronde. Een stevige stoten en trappen uitwisseling volgde. In het midden van de ronde ging Borowski neer maar krabbelde weer op. De ronde eindigde op de grond en bleef spannend tot de bel.

Gered door de scheids

In de tweede ronde begon Borowski actiever. Beide zwaargewichten waren zichtbaar al flink uitgeput. Trybała besloot echter alles wat hij nog in zich had in te zetten. Wat leidde tot een vervaarlijke blessure bij zijn landgenoot Borowski. Bloed en een stuk loshangend oor.

De scheidsrechter brak de partij af. De aanwezige ringarts vond het niet verantwoord om door te vechten. Deze brak dan ook de partij af. Trybała ging met de winst naar huis. Borowski moest zich laten behandelen voor zijn verwonding maar maakt het goed. En ziet volgens eigen zeggen uit naar een rematch.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws