‘El Cucuy’ komt eraan: UFC-legende Tony Ferguson daagt voormalig kampioen uit MMA Nieuws
MMA Nieuws

‘El Cucuy’ komt eraan: UFC-legende Tony Ferguson daagt voormalig kampioen uit

‘El Cucuy’ komt eraan: UFC-legende Tony Ferguson daagt voormalig kampioen uit
‘El Cucuy’ komt eraan: UFC-legende Tony Ferguson daagt voormalig kampioen uit

Als een ware superheld in de stijl van Batman. Daagt UFC-legende Tony Ferguson nieuwkomer Michael Chandler uit.

Een echte nieuwkomer mag je Michael Chandler niet echt noemen. De voormalige Bellator lichtgewicht wereldkampioen kwam recentelijk over naar de UFC. Echter moet Chandler zijn debuut nog maken en UFC oudgediende Tony Ferguson wil hem wel inwijden.

Inwijden

Toen werd aangekondigd dat Michael Chandler een contract had getekend bij de UFC. Leek Tony Ferguson niet al te geïnteresseerd in het vechten tegen de voormalige Bellator kampioen. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen. En lijkt Ferguson het jaar af te willen ronden met een gevecht tegen de voormalige Bellatoriaan.

Op twitter doet Ferguson dan ook een uitdaging aangaan die niet zou misstaan in een Marvell film. Geheel in de stijl van Batman plaatste Ferguson die de bijnaam 'El Cucuy' draagt: "Tijd om op te staan" D’arceKnightRises… Alweer. Laten we 2020 in stijl afsluiten. Michael Chandler jij waardeloos persoon, je hebt erom gevraagd".

Waardeloos persoon

Het zal dus interessant zijn om te zien wat er gebeurt. Aangezien Chandler zich voorbereidde op UFC 254 volgende maand. Zou hij op korte termijn kunnen vechten op voorwaarde dat hij gezond is.

De timing van de uitdaging van Ferguson werkt ook voor de UFC. Dit aangezien het UFC 256 event van 12 december het titelgevecht tussen Amanda Nunes en Megan Anderson verloor. Nunes moest zich terugtrekken vanwege een blessure.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws