DRANKRIJDER: UFC Legende B.J. Penn belandt in het ziekenhuis Nieuws
Nieuws

DRANKRIJDER: UFC Legende B.J. Penn belandt in het ziekenhuis

DRANKRIJDER: UFC Legende B.J. Penn belandt in het ziekenhuis
DRANKRIJDER: UFC Legende B.J. Penn belandt in het ziekenhuis

B.J. Penn was afgelopen weekend betrokken bij een auto-ongeluk in zijn geboorteplaats Hilo, Hawaii.

Er wordt vermoedt dat er drank in het spel was en Penn wordt onderzocht op een mogelijke DUI-overtreding. Penn verloor vrijdag om 19:00 uur de macht over het stuur tijdens het besturen van een zwarte pick-up. Penn werd per ambulance naar het Hilo Medical Center (HMC) vervoerd.

Negatief in het nieuws

Over zijn toestand is nog niets bekend, Penn was de enige inzittende in de auto. De politie is van mening dat snelheid en drank "zeker een factor was bij de crash." Penn kreeg na zijn opname in het ziekenhuis een bloedonderzoek naar denk misbruik welke standaardpraktijk is voor slachtoffers van auto-ongelukken.

HMC deelde de resultaten met de politie, wat aanleiding was voor het onderzoek, zegt de Politie. Penn's alcoholgehalte in het bloed niet bekendgemaakt, omdat het onderzoek gaande is. Penn, 41, vocht zijn laatste UFC-gevecht afgelopen mei op UFC 237 en kwam vorig jaar een paar keer negatief in het nieuws wegens straatgevechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws