VIDEO: UFC-legende BJ Penn knock-out geslagen op straat Nieuws
Nieuws

VIDEO: UFC-legende BJ Penn knock-out geslagen op straat

VIDEO: UFC-legende BJ Penn knock-out geslagen op straat

Woensdag kwam er via TMZ een video boven water waar UFC-legende BJ Penn te zien was in een straat gevecht.

Donderdag dook er een nieuwe video op waarin is te zien dat Penn een paar stevige stoten krijgt en even buiten westen de grond raakt. Eerder werd aangenomen dat Penn de aanstichter was van het gevecht, getuigen melden echter dat hij poogde tussenbeide te komen bij een ruzie.

BEKIJK HIER>> BJ Penn in straatgevecht (VIDEO)

In de eerste video is Penn te zien terwijl hij boven op een man zit en een stevige 'ground and pound' uitvoert. Ground and pound is een techniek gebruikt in het MMA-vechten om een naar de grond gewerkte tegenstander uit te schakelen of knock-out te slaan.

Flinke scheldpartij

Penn had afgesproken met vrienden voor een concert in de Lava Shack, echter ontstond er een woordenwisseling tussen Penn en een kennis. Dit monde uit in en handgemeen en werd Penn tegen de grond geslagen.

Een getuige verteld: "Toen hij weer opstond, was hij gedesoriënteerd, maar besefte hij hoe ernstig de situatie en de dreiging waren en voelde hij dat er behoefte was zich te verdedigen. We zijn dankbaar dat BJ niet ernstig gewond is geraakt."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws