Donald Cerrone kondigt volgende partij aan Nieuws
Nieuws

Donald Cerrone kondigt volgende partij aan

Donald Cerrone kondigt volgende partij aan
Donald Cerrone kondigt volgende partij aan

Donald Cerrone heeft net twee weken geleden een indrukwekkende knock-out overwinning achter de rug tegen Alexander Hernandez, en nu al kondigt hij aan dat zijn volgende partij 'in de maak' is.

Flirten met Conor McGregor

Vooralsnog is het onduidelijk tegen wie Donald Cerrone zou moeten vechten, schrijft BJPenn. De populaire vechter die prachtige resultaten boekte in de welterweight en lichtgewicht divisies, heeft de laatste tijd geflirt met de voormalige lichtgewicht en vederlichtgewicht kampioen Conor McGregor.

LEES OOK: Conor McGregor stapt in de Whisky business

"voor een dergelijk gevecht, wil ik wel met je vechten, Donald," schreef McGregor op zijn Twitteraccount, nadat Cerrone hem uitdaagde vanuit de Octagon. "Gefeliciteerd."

Proper No. Twelve whiskey

Sinds die dag heeft Donald Cerrone steeds weer geprobeerd om McGregor te verleiden tot een gevecht. Hij heeft hem zelfs aangeboden om samen met hem zijn beroemde Proper No. Twelve whiskey te drinken tijdens de pre-fight pers conferentie. McGregor kon zich wel vinden in het laatste idee.

Ook al is het nog niet duidelijk tegen wie Donald zal vechten, een droomgevecht tussen hem en Conor McGregor zou zo maar een mogelijkheid kunnen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws