Waanzin! Ticketprijzen Tyson vs. Paul gevecht nu al extreem duur Nieuws
Nieuws

Waanzin! Ticketprijzen Tyson vs. Paul gevecht nu al extreem duur

Waanzin! Ticketprijzen Tyson vs. Paul gevecht nu al extreem duur

Mike Tyson vs. Jake Paul ticketprijzen nu al waanzinnig hoog voor aankomende bokswedstrijd van 20 juli.

Toegangskaarten voor de langverwachte bokswedstrijd tussen Mike Tyson en Jake Paul op 20 juli in het Cowboys Stadium lijken al volledig uit de hand te lopen.

Tickets nog niet officieel in verkoop, maar al beschikbaar op resale platforms

Hoewel de officiële verkoop nog niet is gestart worden tickets voor het gevecht nu al aangeboden op ticket doorverkoop websites zoals StubHub Vivid Seats en de Gametime app.

Een woordvoerder van de Gametime app meldt dat de goedkoopste tickets (inclusief belastingen en toeslagen) te koop staan voor $575 per stuk. Ringside plaatsen kosten maar liefst $8.067 per ticket.

Waarom worden tickets al verkocht voordat de officiële verkoop start?

Een vertegenwoordiger van StubHub legt uit waarom tickets al op doorverkoop websites verschijnen voordat de officiële verkoop van start is gegaan.

"Tickets kunnen op StubHub te koop worden aangeboden voordat de voorverkoop of algemene verkoop van start gaat", aldus StubHub aan USA Today Sports. "Dit komt doordat tickets worden verdeeld onder locaties, sponsors, belangrijke spelers en andere betrokkenen bij het evenement. Zij weten dat ze tickets hebben maar kunnen deze soms niet gebruiken."

"Het is belangrijk op te merken dat verkopers geen enkel voordeel hebben bij het plaatsen van tickets die ze niet kunnen leveren. In onze verkopersvoorwaarden verbieden we het aanbieden van tickets die niet geleverd kunnen worden."

Drukte verwacht tijdens persconferentie en uitverkoop

Op maandag zullen Tyson en Paul elkaar voor het eerst treffen tijdens een persconferentie in New York. Volgens Nikasa Bidarian van MVP Promotions hebben zich al 85.000 mensen aangemeld voor de voorverkoop. Bidarian verwacht dat alle tickets zullen uitverkopen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws