Home / Nieuws / Conor McGregor whisky breekt verkoop record ondanks slechte recensies

Conor McGregor whisky breekt verkoop record ondanks slechte recensies

Whisky merk Conor McGregor breekt verkoop record ondanks slechte recensies
Foto Instagram

Voormalig UFC-lichtgewicht kampioen Conor McGregor, heeft bijna 30 miljoen volgers op Instagram. Dus toen “Notorious” aankondigde dat hij de trotse eigenaar was van Proper No. 12 zijn nieuwe Ierse whisky. Snelde een groot aantal fans naar de winkel en kocht het.

Maar volgens enkele stropdas dragende connaisseurs die het verschil kunnen zien tussen goede whisky en slechte whisky. Is een van de positiefste recensies die men lezen kon over Proper No. 12, gebaseerd op die van Jim Vorel bij Paste, het is ‘basic’ is en ‘dat hoeft niet per se negatief te zijn’. De whisky valt niet echt in de smaak van de kenners, maar McGregor zal zich daar weinig van aantrekken.

Terpentijn

Brin-Jonathan Butler op Bloomberg was niet zo vriendelijk: “Verdere proefnotities van mijn informele panel waren onder meer ‘verwaterd’, ‘duidelijk kunstmatig gekleurd’ en ‘tonen van terpentijn vermengd met de musk vanuit een overvolle, slecht onderhouden Turkse badhuissauna. “

Voor Alan Dawson van Business Insider was het niet veel beter: “Het rook naar ethanol en smaakte slechts marginaal beter. Een klein eerste slokje smaakte bedrieglijk goed, maar bij het verder proeven kwam de vanillesmaakstof naar boven die probeerden de goedkope alcohol te verdoezelen.”

Miljardair

Op basis van het volume en verkoop van de Whisky en zijn eerder verdiende geld met vechten, benadert McGregor snel een vermogen van een miljard dollar (geschat door UFC President Dana White). “Het zal interessant zijn om te zien of whisky drinkers terugkomen en het merk nogmaals kopen, of als Proper No. 12 uit de top 10 verdwijnt als een film die enorme cijfers haalt bij de première maar dan flopt als mensen zich realiseren dat het rommel is.” Aldus een whisky kenner.

Bekijk ook

Ruzie: Uber taxichauffeur doet een Bruce Lee'tje

Ruzie: Uber taxichauffeur doet een Bruce Lee’tje (video)

Uber taxichauffeurs zijn een plaag voor de reguliere taxi bedrijven. Een groot aantal incidenten zoals ...

Youtuber en vechtsport fan Zackstube overleden

Treurig nieuws: Youtuber Zackstube overleden

Treurig nieuws Youtuber Zackstube is vandaag overleden. Hij was klein van stuk maar deed grote ...

Gepest meisje slaat meedogenloos terug (video)

Wraak: gepest MMA-meisje slaat meedogenloos terug (video)

Pesten is van alle tijden, echter lijkt deze de afgelopen jaren verhard. Van kopschop video’s ...