DOMME ACTIE: Top UFC-vechter verliest belangrijke sponsor Nieuws
Nieuws

DOMME ACTIE: Top UFC-vechter verliest belangrijke sponsor

DOMME ACTIE: Top UFC-vechter verliest belangrijke sponsor
DOMME ACTIE: Top UFC-vechter verliest belangrijke sponsor

Een sponsor is vaak een van de levensaders voor sporters, maar worden soms eerder gezien als melkkoeien dan een noodzakelijk iets.

Topsporters kunnen feitelijk niet zonder sponsoren, de hulp die deze beiden van financieel tot kleding of voeding supplementen is essentieel; te noemen. Met een sponsor komen ook wederzijdse afspraken en verplichtingen. Maar niet iedereen neemt deze vaak even serieus.

ZIE OOK >> Colby Covington zwaar gehavend in gevecht met Kamaru Usman

Uit diverse berichten in de media blijkt dat top UFC-vechter Colby Covington net voor zijn gevecht van afgelopen zaterdag tegen Kamaru Usman om diens titel op UFC, een belangrijke sponsor verloor, Cannafornia Inc, een cannabis bedrijf wat diverse supplementen verkoopt. De desbetreffende sponsor kwam zelf met de opzegging naar buiten wat zeer zeldzaam is.

Zomaar gestopt

"Colby en ik waren vrienden geworden, samen op reis naar Los Angeles en Jamaica," zei Paul King, CEO van Cannafornia. “Maar zonder uitleg stopte Colby in december met posten op Instagram en verwijderde hij al zijn eerdere Cannafornia-berichten in directe schending van de sponsorovereenkomst."

DOMME ACTIE: Top UFC-vechter verliest belangrijke sponsor

"Na het verwijderen van de Cannafornia Instagram-berichten onder voorbehoud van zijn overeenkomst, plaatste Covington voor een ander CBD-bedrijf en eiste vervolgens meer geld om de Cannafornia-sponsoring voort te zetten," ging King verder. “Omdat er geen reden was voor een loonsverhoging, weigerde en beëindigde Cannafornia de overeenkomst van Covington.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws