De UFC schrapt hele gewicht divisie, 'vechters op zoek naar werk' Nieuws
Nieuws

De UFC schrapt hele gewicht divisie, 'vechters op zoek naar werk'

De UFC schrapt hele gewicht divisie, 'vechters op zoek naar werk'
De UFC schrapt hele gewicht divisie, 'vechters op zoek naar werk'

Het lijkt erop dat de theorie die velen hadden eindigt met waar te zijn. Het vertrek van Demetrious Johnson naar ONE Championship lijkt de doodsteek voor een gehele gewicht divisie.

Het begon met de geruchten over huidig ​​kampioen Henry Cejudo die mogelijk opkwam om bantamgewichtkampioen TJ Dillashaw voor zijn titel uit te dagen. Kort daarna zou Johnson naar ONE Championship gaan als onderdeel van de allereerste MMA "ruil" in de geschiedenis.

UFC vechters Jose "Shorty" Torres en Jared Brooks melden gisteren op sociale dat de vlieggewicht divisie bij de UFC ten einde komt en wel volgend jaar. Beiden werd de wacht aangezegd en hun contracten komen te vervallen.

Ontslagen

"Ik ben die de UFC laat gaan. Ik kon mijn UFC-contract niet afmaken met nog 2 gevechten te gaan omdat ze het grootste deel van mijn divisie opheffen en niemand van ons een kans geven om onszelf te bewijzen . Dus nu is het tijd om over te gaan naar grotere en betere dingen. Veel geluk kleine jongens! Zegt Torres in zijn verklaring op Twitter.

Om bij de UFC te blijven is er maar een oplossing voor een aantal vechters en dat is een gewicht divisie hoger te gaan vechten. Verwacht wordt echter dat niet velen dit zullen doen en zullen overstappen naar andere organisaties zoals ONE Championship, die geen spinnen bij de stappen van de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws