Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Cris Cyborg: ‘Ik sta binnenkort weer in de ring’

Cris Cyborg: ‘Ik sta binnenkort weer in de ring’

Uitslagen UFC 222: Cyborg vs. Kunitskaya

Cris Cyborg verliet onlangs de UFC, vrijdag onthulde zij dicht bij een MMA-gevecht te zijn.

Nadat ze haar contract met UFC niet had verlengd, heeft Cris Cyborg onthuld dat ze niet langer denkt aan de grootste MMA-organisatie ter wereld en dicht bij een deal is met een andere organisatie.

Groot geheim

In een interview met VRC wees de vechter erop dat de bevestiging van haar nieuwe gevecht binnen een maand zal plaatsvinden. “Ik heb verschillende cycli doorlopen, begin, midden en einde en nu begin ik een nieuwe cyclus. In minder dan 30 dagen teken ik het contract en vertel ik je waar mijn nieuwe thuis zal zijn, ‘zei het vedergewicht.

ZIE OOK>> Cris Cyborg verlaat de UFC

De 34-jarige vechter benadrukte ook dat ze van plan is door te gaan met vechten tot 2022. Zij benadrukte ook dat de UFC voorbij is. “Het is beter om weg te gaan en door te gaan met het leven. Vanaf het moment dat het respect voorbij is, is alles voorbij, ‘zei de atleet, verwijzend naar Ultimate President Dana White.

Bekijk ook

Cris Cyborg in onderhandeling met Bellator

Bellator-president Scott Coker vertelde in een interview met MMA Fighting dat hij, hoewel er nog werk aan de winkel is, hoopt dat vedergewicht Cris Cyborg binnenkort een contract tekent met Bellator.

Conor McGregor door het stof: ‘Ik was echt fout’ (video)

De voormalige UFC lichtgewicht en vedergewicht kampioen sprak voor het eerst, sinds een video die eerder deze maand opdook van een incident in een bar.

Bellator MMA tekent oud rugby-international James Haskell

Bellator MMA tekent oud rugby-international James Haskell