Ontslag: UFC baas White klaar met MMA-vechter Cris Cyborg Nieuws
Nieuws

Ontslag: UFC baas White klaar met MMA-vechter Cris Cyborg

Ontslag: UFC baas White klaar met MMA-vechter Cris Cyborg
Ontslag: UFC baas White klaar met MMA-vechter Cris Cyborg

Dana White zegt dat UFC klaar is met Cris Cyborg. We doen geen zaken meer met Cyborg.

Volgens UFC-president Dana White is Cris Cyborg niet langer lid van het UFC-rooster. In een video die vrijdag werd uitgegeven, reageerde White op de recente kritiek van de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en zei dat de UFC Cyborg zo snel mogelijk zal ontslaan.

ZIE OOK>> Cyborg confronteert Dana White over leugens

Terwijl de UFC 240-overwinning van Cyborg op Felicia Spencer het laatste gevecht van haar contract was, heeft de UFC meestal een venster na de laatste wedstrijd waarin ze exclusief met een vechter kunnen onderhandelen, gevolgd door een andere periode waarin ze aanbiedingen kunnen matchen. White zegt dat de UFC bereid zijn af te zien van deze periode.

Excuses mochten niet baten

De UFC-president zei dat hij niet zeker weet waarom de relatie tussen Cyborg en de UFC de afgelopen weken verzuurd raakte. Als het een zakelijke tactiek van Cyborg was, keurt de UFC-president het af. Ook de heimelijk gemaakte video die Cyborg maakte waarop zij White voor leugenaar uitmaakte viel niet goed.

Cyborg maakte vrijdag excuses voor de video en liet deze verwijderen, of dit tactiek was om stroop te smeren bij White is niet duidelijk. White gaf aan dat Cyborg vrij is om te gaan naar welke organisatie dan ook. Cyborg zelf poste op Instagram een foto van haar zelf in een gala jurk, zeggende dat haar 'date' haar had leren zitten. Fans vertalen dit als een steek onder water naar de UFC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws