Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Ontslag: UFC baas White klaar met MMA-vechter Cris Cyborg

Ontslag: UFC baas White klaar met MMA-vechter Cris Cyborg

Ontslag: UFC baas White klaar met MMA-vechter Cris Cyborg

Dana White zegt dat UFC klaar is met Cris Cyborg. We doen geen zaken meer met Cyborg.

Volgens UFC-president Dana White is Cris Cyborg niet langer lid van het UFC-rooster. In een video die vrijdag werd uitgegeven, reageerde White op de recente kritiek van de voormalige UFC-kampioen vedergewicht en zei dat de UFC Cyborg zo snel mogelijk zal ontslaan.

ZIE OOK>> Cyborg confronteert Dana White over leugens

Terwijl de UFC 240-overwinning van Cyborg op Felicia Spencer het laatste gevecht van haar contract was, heeft de UFC meestal een venster na de laatste wedstrijd waarin ze exclusief met een vechter kunnen onderhandelen, gevolgd door een andere periode waarin ze aanbiedingen kunnen matchen. White zegt dat de UFC bereid zijn af te zien van deze periode.

Excuses mochten niet baten

De UFC-president zei dat hij niet zeker weet waarom de relatie tussen Cyborg en de UFC de afgelopen weken verzuurd raakte. Als het een zakelijke tactiek van Cyborg was, keurt de UFC-president het af. Ook de heimelijk gemaakte video die Cyborg maakte waarop zij White voor leugenaar uitmaakte viel niet goed.

Cyborg maakte vrijdag excuses voor de video en liet deze verwijderen, of dit tactiek was om stroop te smeren bij White is niet duidelijk. White gaf aan dat Cyborg vrij is om te gaan naar welke organisatie dan ook. Cyborg zelf poste op Instagram een foto van haar zelf in een gala jurk, zeggende dat haar ‘date’ haar had leren zitten. Fans vertalen dit als een steek onder water naar de UFC.

Bekijk ook

Alistair Overeem lijdt verlies partij tegen Curtis Blaydes

UFC: Alistair Overeem helpt voormalig tegenstander voor gevecht

Alistair Overeem biedt oude tegenstander de helpende hand

Tegenstander Conor Mc Gregor voorlopig geschorst

Donald Cerrone moet even aan de zijiijn

Boksbond helpt bij legaliseren MMA-wedstrijden

De legalisering van Mixed Martial Arts (MMA) in Frankrijk zal worden begeleid door de France ...