MMA-vechter Cris Cyborg schrijft geschiedenis met knock-out Nieuws
Nieuws

MMA-vechter Cris Cyborg schrijft geschiedenis met knock-out

MMA-vechter Cris Cyborg schrijft geschiedenis met knock-out

Hiermee is Cyborg nu de eerste MMA-vechter die titels wint in de UFC, Bellator, Strikeforce en Invicta FC. Het was haar Bellator-debuut na een driejarige verbintenis met de UFC, de organisatie waarin ze de vedergewicht titel ongeveer anderhalf jaar in bezit had.

Agressie

De winst kwam voor Cyborg die haar tegenstander vroeg in de vierde ronde met een spervuur ​​van stoten overlaadde, Budd kon de aanval niet ontlopen. De nieuwe titelhouder plaatste een enorme trap tegen het lichaam van haar tegenstander om de boel af te maken.

Budd had haar momenten vroeg in de wedstrijd, maar Cyborg nam het over in de tweede ronde. Ze domineerde de Canadees, zowel staand als op de grond. Zoals gewoonlijk was Cyborg de meer agressieve vechter, die uitblonk in positionele controle. Budd was sinds maart 2017 de 145 vedergewicht kampioen dames. Ze verdedigde de titel drie keer

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws