Home / Nieuws / MMA NIEUWS / MMA-vechter Cris Cyborg schrijft geschiedenis met knock-out

MMA-vechter Cris Cyborg schrijft geschiedenis met knock-out

Cris Cyborg versloeg zaterdagnacht Julia Budd via een vierde ronde TKO in het Bellator 238 main event en is hiermee de nieuwe Bellator dames kampioen vedergewicht.

Hiermee is Cyborg nu de eerste MMA-vechter die titels wint in de UFC, Bellator, Strikeforce en Invicta FC. Het was haar Bellator-debuut na een driejarige verbintenis met de UFC, de organisatie waarin ze de vedergewicht titel ongeveer anderhalf jaar in bezit had.

Agressie

De winst kwam voor Cyborg die haar tegenstander vroeg in de vierde ronde met een spervuur ​​van stoten overlaadde, Budd kon de aanval niet ontlopen. De nieuwe titelhouder plaatste een enorme trap tegen het lichaam van haar tegenstander om de boel af te maken.

Budd had haar momenten vroeg in de wedstrijd, maar Cyborg nam het over in de tweede ronde. Ze domineerde de Canadees, zowel staand als op de grond. Zoals gewoonlijk was Cyborg de meer agressieve vechter, die uitblonk in positionele controle. Budd was sinds maart 2017 de 145 vedergewicht kampioen dames. Ze verdedigde de titel drie keer

Bekijk ook

IDIOTEN: Op doping betrapte Jarrell Miller haalt uit naar haters

Topbokser Jarrell Miller haalt via social media flink uit naar haters die hem voor altijd ...

Naar deze organisaties kunnen Rico en Badr overstappen

Nu GLORY Kickboxing in de problemen verkeerd wordt er door vechtsport experts en media stevig ...

47-Jarige Bokslegende Oscar de La Hoya start comeback training

Oscar De La Hoya sluit zich aan bij de huidige trend van bokslegendes. Hij zegt ...