Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Cris Cyborg na vertrek UFC: Dana White is een ‘leugenaar’

Cris Cyborg na vertrek UFC: Dana White is een ‘leugenaar’

Waar zijn toch alle vrouwelijke MMA vedergewichten gebleven?
Youtube

Eerder dit jaar nam Cris Cyborg afscheid van de UFC en tekende recent bij grote concurrent Bellator MMA.

Nu zij vertrokken is bij de UFC neemt Cyborg geen blad meer voor de mond en spreekt vrijuit over haar vorige werkgever, en met name over UFC baas Dana White. En wat Dana White betreft: Zegt Cyborg: “Hij is een grote leugenaar.”

Cyborg voegde ook toe dat ze wist dat ze de UFC zou verlaten toen ze haar haar laatste UFC-wedstrijd in ging in juli met Felicia Spencer, die ze meerderheid van de jury stemmen won.

Grote leugenaar

“Toen ik mijn laatste gevecht deed, wist ik dat het het laatste gevecht was. Toen ik de kooi binnenstapte, zei ik: “Dit is de laatste.”Dus niet Dana heeft besloten dat ik weg moest, het was mijn eigen keuze. “

Hoe dan ook, Cyborg lijkt blij te zijn om bij Bellator MMA onder contract te staan, waar ze gelooft dat ze eerlijker zal worden behandeld. Ze zegt dat haar fans hetzelfde voelen en hun gedachten over White heel duidelijk hebben gemaakt, “de man is en grote leugenaar. “

Bekijk ook

Video: Jorge Masvidal vs. Nate Diaz UFC 244 persconferentie

Afgelopen nacht hield de UFC haar persconferentie voor het UFC 244 event met in de hoofdrollen Nate diaz en Jorge Masvidal.

UFC Dana White: Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 3 op komst

UFC-president Dana White heeft bevestigd dat voormalig wereldkampioen Daniel Cormier nog minstens één keer zijn opwachting zal maken.

Hesdy Gerges: ‘Als ik dit gevecht verlies stop ik met MMA’

Voormalig top kickbokser Hesdy Gerges staat voor zijn tweede MMA-wedstrijd bij Bellator