'Conor McGregor sloopt rivaal in herkansing gevecht', meent Tyson Fury MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Conor McGregor sloopt rivaal in herkansing gevecht', meent Tyson Fury

'Conor McGregor sloopt rivaal in herkansing gevecht', meent Tyson Fury

Tyson Fury is er zeker van, een derde gevecht tussen Conor McGregor en Dustin Poirier zal uitvallen in het voordeel van de Ier McGregor. Afgelopen januari versloeg de Amerikaan McGregor, maar een herkansing zal anders gaan.

Bokskoning Fury gelooft dat UFC-ster McGregor het trilogie gevecht tegen Poirier zal winnen. McGregor en Poirier ontmoetten elkaar voor het eerst op vedergewicht in 2014.

McGregor won door knock-out in de eerste ronde. Ze ontmoetten elkaar vorige maand in een herkansing op UFC 257, dit keer in de lichtgewicht divisie. Poirier won die rematch door knock-out in de tweede ronde.

Te lang stilgezeten

In een gesprek met ESPN werd Fury gevraagd naar zijn mening over een mogelijk McGregor vs. Poirier-trilogie gevecht. ,,Zeker, ja ik kies McGregor", zei Fury. ,,Hij is nu in de ring geweest, hij is actief geweest. Ik denk dat hij zich zal concentreren en zal doen wat hij moet doen in de herkansing. "

Wel is Fury van mening dat McGregor een stapje bij moet zetten. ,,Inactiviteit doodt de kat, geen twijfel mogelijk", zegt Fury die van mening is dat stil zitten geen optie is. ,,Trainen en nog eens trainen dan kom de winst vanzelf. "

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-tony-ferguson-roept-hulp-in-van-bokslegende-freddie-roach/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws