Coach voorkomt dood vechter! Grijpt in tijdens wedstrijd (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Coach voorkomt dood vechter! Grijpt in tijdens wedstrijd (video)

Coach voorkomt dood vechter! Grijpt in tijdens wedstrijd (video)

Hannah Kampf verloor bijna haar leven in een MMA-gevecht afgelopen weekend doordat de scheidsrechter niet op tijd ingreep. Het is dat haar coach de MMA-kooi in sprong anders was het verkeerd afgelopen.

Super Fight League werd uitgerold met de eerste van twee halve finales van het toernooi. Echter zorgde dit voor een moment dat zowel eng als controversieel was, wat uiteindelijk de overwinning van Team Punjab op Bengaluru vertroebelde.

Dat ging maar net goed

In het derde gevecht van de avond stond Asha Roka (Team Ounjab), tegenover Hannah Kampf. Wat er in de eerste seconden gebeurde, liet echter iedereen sprakeloos achter. Hannah viel onmiddellijk flauw door de ingezette wurggreep en begon te stuiptrekken voordat UFC veteraan Dennis Hallman over de kooi sprong en tussenbeide kwam om Asha bij Hannah weg te krijgen.

Terwijl Hannah's spiergeheugen het een fractie van een seconde overnam, was het vrij duidelijk voor de fans om te zien dat Hannah bewusteloos was. Helaas werd het gevecht op dat moment niet gestopt. De scheidsrechter, Alan Fernandes gaf onmiddellijk zijn fout toe en verontschuldigde zich voor het niet ingrijpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws