Coach Conor McGregor: 'Deze fout maken wij nooit meer' (video) MMA Nieuws
MMA Nieuws

Coach Conor McGregor: 'Deze fout maken wij nooit meer' (video)

Coach Conor McGregor: 'Deze fout maken wij nooit meer' (video)

De Ierse topcoach vertelde vanavond in een interview met BT Sport dat er teveel geconcentreerd was op het boksen. Ook de kuit trappen uitgedeeld door Poirier die McGregor's been verlamde waren onderschat.

,,We zijn teveel met het boksen bezig geweest. Het is immers MMA, dan moet je weer denken aan het worstelen, Jiu Jitsu of kickboksen. Onze focus lag teveel op het boksen", zegt Kavanagh die hoopt op een herkansing deze zomer.

In de zomer

Op de vraag of het niet aanwezig zijn va fans ook meespeelde op de achtergrond antwoordde Kavanagh bevestigend. ,,Dat is zeker een aspect, we willen graag weer met publiek aanwezig vechten. Wellicht deze zomer als alles weer open mag", aldus Kavanagh.

Een derde gevecht tussen Poirier en McGregor staat hoog op het lijstje bij de UFC. Het staat nu 1-1 en McGregor ziet niets liever dan de dat de stand 2-1 wordt in zijn voordeel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws