Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas Dana White zou geen minuut langer meer willen wachten. Toch kan het nog even duren tot de zomer.

Volgens UFC-president Dana White, die woensdag in “The Jim Rome Show” verscheen, wil McGregor er meteen weer bij zijn met Poirier, maar White zei dat het wachten tot de zomer zou kunnen duren.

,,Conor is klaar om te gaan”, zei White. ,,Conor wil weer vechten. Hij wil de herkansing met Dustin Poirier en hij wil hem zo snel mogelijk. We werken eraan. Hopelijk deze zomer “

Verlies heeft hem goed gedaan

Poirier zei onlangs op de podcast ‘The Joe Rogan Experience’ dat hij er klaar voor is, maar wacht tot ‘de juiste deal’ op tafel komt. McGregor aan de andere kant heeft geleerd van zijn recente verlies tegen Poirier aldus White.

,,Ik denk dat het verlies hem weer op een goede plek heeft gebracht”, zei White. ,,Het is de klassieke‘ Rocky III versie. ’Je (McGregor. red) hebt al het geld van de wereld, dan het is moeilijk om honger te houden.”

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page