Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken MMA Nieuws
MMA Nieuws

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten snel weer knokken

Conor McGregor en Dustin Poirier moeten zo snel mogelijk weer tegen elkaar vechten. UFC Baas Dana White zou geen minuut langer meer willen wachten. Toch kan het nog even duren tot de zomer.

Volgens UFC-president Dana White, die woensdag in "The Jim Rome Show" verscheen, wil McGregor er meteen weer bij zijn met Poirier, maar White zei dat het wachten tot de zomer zou kunnen duren.

,,Conor is klaar om te gaan", zei White. ,,Conor wil weer vechten. Hij wil de herkansing met Dustin Poirier en hij wil hem zo snel mogelijk. We werken eraan. Hopelijk deze zomer "

Verlies heeft hem goed gedaan

Poirier zei onlangs op de podcast 'The Joe Rogan Experience' dat hij er klaar voor is, maar wacht tot 'de juiste deal' op tafel komt. McGregor aan de andere kant heeft geleerd van zijn recente verlies tegen Poirier aldus White.

,,Ik denk dat het verlies hem weer op een goede plek heeft gebracht", zei White. ,,Het is de klassieke‘ Rocky III versie. ’Je (McGregor. red) hebt al het geld van de wereld, dan het is moeilijk om honger te houden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws