BRUUT: MMA-vechter knokt door ondanks gebroken been MMA Nieuws
MMA Nieuws

BRUUT: MMA-vechter knokt door ondanks gebroken been

BRUUT: MMA-vechter knokt door ondanks gebroken been
BRUUT: MMA-vechter knokt door ondanks gebroken been

Dat sommige MMA-vechters echte bikkels zijn. Bewijst de Pool Andrzej Grzebyk. Hij vocht afgelopen weekend zwaar geblesseerd tijdens het KSW 56 event door tot de scheidsrechter ingreep.

De ervaren Andrzej Grzebyk stond zaterdag in Lodz, Polen tegenover Marius Zaromskis. In een wat later bleek een zwaar bevochten wedstrijd. De beide weltergewichten knokte voor wat zij waard waren.

Krak

Een rechtertrap van Grzebyk raakte Zaromskis vol onder diens knie. Zaromskis gebruikte zijn knie als blok voor de trap die Grzebyk plaatste. Dit had tot gevolg dat het rechteronderbeen van Grzebyk met een krak doormidden brak.

Een dergelijke blessure van het scheenbeen is op zijn zachtst gezegd zeer pijnlijk. En zou het een vechter gelijk op de mat doen belanden. Grzebyk vocht nog enige tijd door tot de scheidsrechter het genoemd vond. De wedstrijd werd gewonnen door Zaromskis via TKO. Maar wat een bikkel is Grzebyk die een echt vechtershart toonde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws