BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel MMA Nieuws
MMA Nieuws

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel
BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

Jon Jones zegt dat hij de UFC Light Heavyweight-titel vacant stelt. Ook pleit hij voor een Dominick Reyes vs. Jan Blachowicz titelgevecht

Jones heeft fikse ruzie met UFC baas Dana White. UFC-president Dana White suggereerde dat Jones om een ​​"obsceen" bedrag vroeg voor een gevecht tegen Francis Ngannou. Jones heeft sindsdien gezegd dat White liegt om fans een rad voor ogen te draaien.

Ik meen het

Een paar dagen geleden stelde Jones voor dat de UFC hem zou ontslaan. Daarna twitterde hij dat met een boksgevecht veel meer te verdienen zou zij. Op zondag ging de kampioen licht zwaargewicht naar Twitter om de UFC-match Reyes en Blachowicz voor te stellen voor de licht zwaargewicht titel.

Dit suggereerde dat hij misschien klaar was om van zijn titel afstand te nemen. Jones zei ook dat hij in 2021 zou kunnen terugkeren voor een gevecht tegen UFC-kampioen middengewicht Israel Adesanya. "Reyes vs Jan Voor het UFC licht zwaargewicht wereldkampioenschap, "twittert Jones.

Het gaat om geld

Op dit moment heb ik niets om echt tegen ze te vechten. Laat me weten of jullie in 2021 een dag willen organiseren voor dat Izzy-gevecht. Hopelijk zullen jullie tegen die tijd wel willen betalen." Jones bevestigde in een tweede tweet dat hij inderdaad het UFC light heavyweight kampioenschap verlaat.

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

"Stel jij je titel vacant," was de vraag. Het antwoord van Jones was duidelijk, JA. Het is een grote zet van Jones als hij het echt meent. Eerder werd hem al eens de titel afgenomen door problemen. Nu hij hem zelf zegt vacant te stellen is uniek te noemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws