BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

BREAKING: UFC kampioen Jon Jones doet afstand van titel

Jon Jones zegt dat hij de UFC Light Heavyweight-titel vacant stelt. Ook pleit hij voor een Dominick Reyes vs. Jan Blachowicz titelgevecht

Jones heeft fikse ruzie met UFC baas Dana White. UFC-president Dana White suggereerde dat Jones om een ​​”obsceen” bedrag vroeg voor een gevecht tegen Francis Ngannou. Jones heeft sindsdien gezegd dat White liegt om fans een rad voor ogen te draaien.

Ik meen het

Een paar dagen geleden stelde Jones voor dat de UFC hem zou ontslaan. Daarna twitterde hij dat met een boksgevecht veel meer te verdienen zou zij. Op zondag ging de kampioen licht zwaargewicht naar Twitter om de UFC-match Reyes en Blachowicz voor te stellen voor de licht zwaargewicht titel.

Dit suggereerde dat hij misschien klaar was om van zijn titel afstand te nemen. Jones zei ook dat hij in 2021 zou kunnen terugkeren voor een gevecht tegen UFC-kampioen middengewicht Israel Adesanya. “Reyes vs Jan Voor het UFC licht zwaargewicht wereldkampioenschap, “twittert Jones.

Het gaat om geld

Op dit moment heb ik niets om echt tegen ze te vechten. Laat me weten of jullie in 2021 een dag willen organiseren voor dat Izzy-gevecht. Hopelijk zullen jullie tegen die tijd wel willen betalen.” Jones bevestigde in een tweede tweet dat hij inderdaad het UFC light heavyweight kampioenschap verlaat.

“Stel jij je titel vacant,” was de vraag. Het antwoord van Jones was duidelijk, JA. Het is een grote zet van Jones als hij het echt meent. Eerder werd hem al eens de titel afgenomen door problemen. Nu hij hem zelf zegt vacant te stellen is uniek te noemen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page