Home / Nieuws / MMA NIEUWS / ONTSLAG: Slaande ruzie kampioen Jon Jones & UFC baas White

ONTSLAG: Slaande ruzie kampioen Jon Jones & UFC baas White

UFC Kampioen Jon Jones noemt Dana White ‘een fucking-leugenaar’. En vraagt ​​om zijn ontslag ”jammer dat je me zo onderschat’.

Jon Jones is helemaal klaar met UFC baas Dana white over zijn financiële eisen voor een zwaargewicht gevecht tegen Francis Ngannou. Vrijdag kwam White met het verhaal dat Jones een absurd bedrag vroeg. Hij vergeleek deze met de gage van bokskampioen Deontay Wilder.

Vieze vuile leugenaar

Aangezien Wilder niet eerder uit zijn bed komt om te knokken voor een bedrag rond de 30 miljoen, hintte White hierop. “Belachelijk vuile vieze leugenaar die je bent,” zegt Jones in een reactie op White. De oorlog tussen de twee lijkt losgebarsten. Op twitter was een en ander te volgen.

Na de opmerkingen van White te hebben gehoord, explodeerde Jones met een reeks berichten die deze beweringen weerlegden en de UFC-president verzocht de sms-berichten vrij te geven die hij had uitgewisseld met de UFC advocaat, Hunter Campbell.

Problemen kind Jon Jones

White ontkent en wil niets vrijgeven, sterker nog hij wil dat Jones aan een leugendetector gaat. Dit gaat allemaal een beetje te ver voor Jones die dreigt ontslag te nemen bij de UFC. Jones kwam de afgelopen periode een paar keer zwaar in de problemen. Onder andere met de politie.

Bronnen melden dat White en de UFC afscheid willen nemen van Jones. Het vragen om een mega bedrag zou de directe aanleiding kunnen zijn van een zakelijk afscheid. Jones zei dat de UFC niet de enige organisatie is waar hij kan vechten en over zal stappen. Als Jones dit doet dan is de PFL of ONE Championship wellicht een optie.

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...