Boze fans reageren zich af op Nederlandse MMA-kampioen – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Boze fans reageren zich af op Nederlandse MMA-kampioen

Boze fans reageren zich af op Nederlandse MMA-kampioen

Boze fans reageren zich af op MMA-kampioen Reinier de Ridder

De fans van voormalig ONE Championship kampioen Aung La N Sang blijken niet zo sportief te zijn. Via social media gaan zijn los op Reinier de Ridder.

Reinier de Ridder versloeg met vlag en wimpel de inmiddels voormalig ONE Championship middengewicht kampioen Aung La N Sang afgelopen vrijdag in Singapore. La N Sang, die vooraf dreigende taal uitte tegenover de Nederlander werd via een grondgevecht verslagen door de Ridder.

Vuile honden

De Ridder die bekend staat om het feit zijn tegenstanders op de grond te vernietigen deed waar hij goed in was. Na een kort staande gevecht greep de Ridder zijn kans en nam La N Sang mee naar de grond, daar kneep hij alle lucht uit de vechter. Vrijwel direct na zijn overwinning reageerde boze fans van La N Sang onder een post van de Ridder op Facebook.

De scheld kanonnades liegen er niet om, klaarblijkelijk hadden de La N Sang niet verwacht hun kampioen zo ten onder te zien gaan. “Je kunt niet staande vechten, hoe durf iemand die net Covid-19 heeft gehad zo te verslaan,” is een van de reacties. “Tot jullie Nederlanders zijn vuile honden, geen respect. ” De Nederlanders die zich in de discussie gingen mengen namen het op voor de Ridder.

Excuus Truus

“Rot toch op stelletje jaloers apen, als hij Covid-19 heeft gehad waarom vecht hij dan, beetje slap excuus, ” zo reageert een Nederlandse fan. ONE Championship staat bekend om het uitdragen van respect, houden graag de al oude Bushido code in ere. De over het algemeen Aziatische fans die reageerden blijken dat niet zo te zien.

Algemeen beschouwd heeft de Ridder zijn werk als vechter gedaan. La N Sang, kwam te kort dat is zoals het spel gespeeld wordt. In een gevecht is er altijd een winnaar, de Ridder voerde tactisch gezien zijn gevecht uit en pakte de titel. Hoe en of ONE zal reageren op de negatieve houding van haar fans in nog niet duidelijk.

Bekijk ook

Vechtbaas: Alvarez (37) vs. De la Hoya (48) ‘reële mogelijkheid’

Eddie Alvarez vs. Oscar de la Hoya is “een reële mogelijkheid”, bevestigt ONE Championship baas ...

Jonge Marokkaanse boksers spoorloos verdwenen in Polen

Het is eerder voorgekomen dat Marokkaanse atleten een reis naar Polen gebruikte om in Europa een verblijf te zoeken.

Sportscholen nog steeds niet open na versoepelen maatregelen

De sport blijft voorlopig het haasje, wanneer hier verlichting komt is niet duidelijk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page