DREIGENDE TAAL TEGENSTANDER REINIER DE RIDDER: ‘Ik sloop hem’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / DREIGENDE TAAL TEGENSTANDER REINIER DE RIDDER: ‘Ik sloop hem’

DREIGENDE TAAL TEGENSTANDER REINIER DE RIDDER: ‘Ik sloop hem’

DREIGENDE TAAL TEGENSTANDER REINIER DE RIDDER: 'Ik sloop hem'

Vrijdag 30 oktober staat de Nederlandse top MMA-vechter Reinier de Ridder tegenover ONE Championship kampioen Aung La N Sang.

Reinier de Ridder zal vrijdag proberen Aung La N Sang te ontdoen van zijn ONE Championship middengewicht titel. Het zal een gevecht worden tussen twee van de beste MMA-vechters ter wereld. Zowel De Ridder als La N Sang zullen elkaar geen ruimte geven in de kooi.

In een interview met Overtime Heroics uitte La N Sang dreigende taal richting de Nederlandse topvechter. La N Sang die Brandon Vera in zijn laatste gevecht knock-out sloeg zegt dat hij niet bang is voor de grondgevecht kwaliteit van de Ridder.

Ik knijp hem bewusteloos

“Als hij mee naar de grond wil nemen dan sla ik zijn hoofd tot moes,” Zegt La N Sang. De Ridder die in zijn voorbereiding veel aan zijn staande gevecht kwaliteiten heeft gewerkt zei eerder al op alles voorbereid te zijn. De Nederlanders staan bekend om hun diversiteit en goede kickboks technieken die zij gebruiken in het MMA-vechten.

Onderschatten doet de Ridder zijn tegenstander niet. “Hij heeft een geweldige rechterstoot en een geweldige rechter trap over zich. Hij schakelt een beetje, en hij heeft een typisch Nederlandse kickboksstijl ”, zegt De Ridder. Toch zegt de Ridder het gevecht op de grond te willen gaan beslechten. “Ik heem hem mee naar de grond en knijp hem bewusteloos, ik sta al sinds mijn vijfde op de mat.”

Bekijk ook

Vette Bonus: Armpje strek levert dik geld op

Alle recente overwinningen van Dern komen via submission op de grond

KIJK: 1ste Wrestlemania avond Historisch en Stormachtig

Vannacht was het dan zo ver avond 1 van Wrestlemania 37 in Tampa Florida

⚠️ BREAKING: Wrestlemania in gevaar, evacuatie publiek

Er hangen donkere onweer wolken in de lucht en het waait behoorlijk!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page