🎥 BLOEDIGE WINST: Sakai compleet gesloopt door Overeem
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / 🎥 BLOEDIGE WINST: Sakai compleet gesloopt door Overeem

🎥 BLOEDIGE WINST: Sakai compleet gesloopt door Overeem

Alistair Overeem sloopte Augusto Sakai compleet op de grond om een TKO winst te verdienen in de 5e ronde in Las Vegas.

De fans zagen een Alistair Overeem die de meeste niet hebben gezien. Met behulp van zijn worsteltechniek en wrede ground-en-pond sloeg hij Augusto Sakai knock-out. In de vijfde ronde zaterdag in de headliner van UFC Fight Night in Las Vegas.

De finish kwam op 26 seconden in de laatste ronde. Overeem, een voormalig K-1 kickboxing grand prix-kampioen, staat vooral bekend om zijn slagkracht. Overeem gebruikte een onorthodoxe eenbenige takedown om Sakai op zijn rug te knallen.

Wraak gevecht

“Ik was eigenlijk gefocust op een grondgevecht”, zei Overeem tijdens de persconferentie na het gevecht. “Maar ik zag wel een beetje dat de schade behoorlijk groot was met de ground en het pond. Ik dacht: ‘Nou ja, dit werkt. Laten we doorgaan. ”

“Ik was heel goed voorbereid”, zei Overeem, “en we hebben het opnieuw gedaan en dat op 40-jarige leeftijd.” Na de wedstrijd liet de Nederlander blijken een rematch tegen de Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik wel te zien zitten. Rozenstruik won de eerste ontmoeting maar Overeem is er van overtuigd in een rematch wraak te kunnen nemen.

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page