? BLOEDIGE WINST: Sakai compleet gesloopt door Overeem MMA Nieuws
MMA Nieuws

? BLOEDIGE WINST: Sakai compleet gesloopt door Overeem

? BLOEDIGE WINST: Sakai compleet gesloopt door Overeem
? BLOEDIGE WINST: Sakai compleet gesloopt door Overeem

Alistair Overeem sloopte Augusto Sakai compleet op de grond om een TKO winst te verdienen in de 5e ronde in Las Vegas.

De fans zagen een Alistair Overeem die de meeste niet hebben gezien. Met behulp van zijn worsteltechniek en wrede ground-en-pond sloeg hij Augusto Sakai knock-out. In de vijfde ronde zaterdag in de headliner van UFC Fight Night in Las Vegas.

De finish kwam op 26 seconden in de laatste ronde. Overeem, een voormalig K-1 kickboxing grand prix-kampioen, staat vooral bekend om zijn slagkracht. Overeem gebruikte een onorthodoxe eenbenige takedown om Sakai op zijn rug te knallen.

Wraak gevecht

"Ik was eigenlijk gefocust op een grondgevecht", zei Overeem tijdens de persconferentie na het gevecht. "Maar ik zag wel een beetje dat de schade behoorlijk groot was met de ground en het pond. Ik dacht: 'Nou ja, dit werkt. Laten we doorgaan. ''

"Ik was heel goed voorbereid", zei Overeem, "en we hebben het opnieuw gedaan en dat op 40-jarige leeftijd." Na de wedstrijd liet de Nederlander blijken een rematch tegen de Surinaamse UFC vechter Jairzinho Rozenstruik wel te zien zitten. Rozenstruik won de eerste ontmoeting maar Overeem is er van overtuigd in een rematch wraak te kunnen nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws