Bikkelhard: UFC kampioen won geblesseerd wedstrijd Nieuws
Nieuws

Bikkelhard: UFC kampioen won geblesseerd wedstrijd

Bikkelhard: UFC kampioen won geblesseerd wedstrijd

Charles Oliveira, de kersverse UFC lichtgewicht kampioen stapte met een beenblessure de titelstrijd in tijdens UFC 262. Diego Lima, de coach van Oliveira, onthult dat zijn protégé een beenblessure had opgelopen tijdens zijn trainingskamp.

Afgelopen weekend bij UFC 262 toen hij Michael Chandler brute knock-out sloeg in de tweede ronde om de vacante UFC lichtgewicht titel te winnen, pakte Oliveira pakte zijn negende opeenvolgende overwinning en kroonde zich tot kampioen. Maar volgens zijn coach wilde Oliveira meer beenwerk in het spelplan opnemen.

Lima zegt dat Oliveira zijn been verwondde tijdens het trainingskamp. Dit had invloed op hun strategie voor het gevecht. ,,Charles gleed uit, bezeerde zijn been, dus we konden niet te veel trappen, het kostte ons veelmoeite om te trappen", zegt Lima.

Bikkelhard

,,We begonnen met schoppen met twee weken te gaan voor het gevecht en schoppen was een van de dingen die we het liefst wilden doen. Maar niets zet Charles op het verkeerde been. Het is verbazingwekkend hoe gepantserd hij is, 'zei Lima.

Het lijkt waarschijnlijk dat de Braziliaan het zal opnemen tegen de winnaar van Dustin Poirier en Conor McGregor 3. ,,We zullen zien tegen wie Charles vecht, maar ondertussen geniet hij van zijn tijd als UFC-kampioen, een welverdiende onderscheiding na zoveel jaren", aldus Lima

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws