Bikkelhard: UFC kampioen won geblesseerd wedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bikkelhard: UFC kampioen won geblesseerd wedstrijd

Bikkelhard: UFC kampioen won geblesseerd wedstrijd

Bikkelhard: UFC kampioen won geblesseerd wedstrijd

Charles Oliveira, de kersverse UFC lichtgewicht kampioen stapte met een beenblessure de titelstrijd in tijdens UFC 262. Diego Lima, de coach van Oliveira, onthult dat zijn protégé een beenblessure had opgelopen tijdens zijn trainingskamp.

Afgelopen weekend bij UFC 262 toen hij Michael Chandler brute knock-out sloeg in de tweede ronde om de vacante UFC lichtgewicht titel te winnen, pakte Oliveira pakte zijn negende opeenvolgende overwinning en kroonde zich tot kampioen. Maar volgens zijn coach wilde Oliveira meer beenwerk in het spelplan opnemen.

Lima zegt dat Oliveira zijn been verwondde tijdens het trainingskamp. Dit had invloed op hun strategie voor het gevecht. ,,Charles gleed uit, bezeerde zijn been, dus we konden niet te veel trappen, het kostte ons veelmoeite om te trappen”, zegt Lima.

Bikkelhard

,,We begonnen met schoppen met twee weken te gaan voor het gevecht en schoppen was een van de dingen die we het liefst wilden doen. Maar niets zet Charles op het verkeerde been. Het is verbazingwekkend hoe gepantserd hij is, ‘zei Lima.

Het lijkt waarschijnlijk dat de Braziliaan het zal opnemen tegen de winnaar van Dustin Poirier en Conor McGregor 3. ,,We zullen zien tegen wie Charles vecht, maar ondertussen geniet hij van zijn tijd als UFC-kampioen, een welverdiende onderscheiding na zoveel jaren”, aldus Lima

Bekijk ook

‘Niet aan mijn kont!’ Pak slaag voor viespeuken van vechtmeisje (video)

Een aantal handtastelijke knapen kregen er flink van langs ..

Bijna doodgeknuppeld door elleboogstoot: Bruut einde kooigevecht (video)

Chidi Njokuani voegt nog een verwoestende knock-out toe aan zijn cv

Afgeschreven Kickbokser boekt schokkende overwinning in titelgevecht | video

Joseph Lasiri schokte de kickbokswereld vandaag met een geweldige overwinning

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page