Bevestigd UFC 242 Abu Dhabi: Khabib vs. McGregor optie Nieuws
Nieuws

Bevestigd UFC 242 Abu Dhabi: Khabib vs. McGregor optie

Bevestigd UFC 242 Abu Dhabi: Khabib vs. McGregor optie
Bevestigd UFC 242 Abu Dhabi: Khabib vs. McGregor optie

"UFC heeft officieel aangekondigd dat UFC 242 op 7 september in Abu Dhabi zal plaatsvinden. Geen officiële headliner nog, maar de terugkeer van Khabib Nurmagomedov wordt verwacht als hoofdevenement. UFC kondigt ook een verbintenis van vijf jaar aan voor het hosten van live-evenementen in Abu Dhabi, " meld Brett Okamoto van ESPN op twitter.

Er wordt verwacht dat de huidige UFC lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov het evenement zal headline, waarbij Dustin Poirier de meest logische tegenstander is. De eerste keer dat de UFC in Abu Dhabi een event organiseerde was UFC 112 in april 2010.

Vriend van rapper Ali B

Hoewel een titelgevecht met Dustin Poirier de meest logische matchup lijkt voor Nurmagomedov, is een potentiële rematch met Conor McGregor nog steeds een optie voor Khabib. Poirier recentelijk de tijdelijke lichtgewicht titel binnen gesleept door de regerend vedergewicht kampioen Max Holloway te verslaan met unanieme beslissing bij UFC 236.

LEES OOK >> Ali B met top UFC debuut Abu Azaitar

De vechtkaart zal naar verwachting de aankomende periode bekendgemaakt worden, namen als een Abu Azaitar die vorig jaar debuteerde bij de UFC worden genoemd als potentiële vechters op het event. Azaitar afkomstig uit Marokko maar woonachtig in Duitsland is een goede vriend van Rapper Ali B.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws