BESMETTINGEN: Coronavirus blijft UFC-events achtervolgen MMA Nieuws
MMA Nieuws

BESMETTINGEN: Coronavirus blijft UFC-events achtervolgen

BESMETTINGEN: Coronavirus blijft UFC-events achtervolgen
BESMETTINGEN: Coronavirus blijft UFC-events achtervolgen

Het lijkt er op dat de Amerikaanse vechtsport organisatie telkens weer geconfronteerd wordt met afzeggingen door het coronavirus.

De afgelopen maanden zijn al een aantal vechters getroffen door Covid-19, hierdoor gingen een aantal belangrijke gevechten niet door. Nu wordt weer een wedstrijd verschoven doordat de Braziliaanse vechter Glover Teixeira besmet blijkt te zijn.

Teixeira, zou Thiago Santos treffen op 12 september in de headliner, maar dit wordt nu verschoven naar 3 oktober. Eerder werd een wedstrijd tussen Gilberto Bruns tevens uit Brazilië afgelast. Hij zou tegen Kamaru Usman vechten, maar werd vervangen door Jorge Masvidal.

Voor de titel

UFC heeft het geluk dat deze een grote schare vechters heeft waardoor er op het laatste moment vervangers gevonden kunnen worden. Echter in het geval van Teixeira kiest men ervoor om het gevecht dus te verzetten. Het gevecht tussen Teixeira en Santos zal naar verwachting grote gevolgen voor de titel hebben.

Het wordt beschouwd als een van eliminators voor aan het aanstaande gevecht tussen Dominick Reyes en Jan Blachowicz voor het nu vacante licht zwaargewicht kampioenschap op 26 september. Er is geen vervangende headliner aangekondigd voor het event van 12 september.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws