Vechtport Info Stap GLORY kampioen Alex Pereira naar UFC lijkt dichtbij?
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Stap GLORY kampioen Alex Pereira naar UFC lijkt dichtbij?

Stap GLORY kampioen Alex Pereira naar UFC lijkt dichtbij?

Er gaan al lange tijd geruchten dat Glory Kickboxing kampioen Alex “poatan” Pereira op het verlanglijstje van de UFC staat.

Met de rommelige toestanden bij GLORY lijkt een stap naar een andere vechtsport organisatie voor de vechters dichterbij. Onder andere Pereira die een geduchte knokker is, zou niet snel zonder een ander werkgever zitten.

Wat de geruchten kracht lijkt bij te zetten. Is dat Pereira momenteel als trainingspartner van mede Braziliaan, en UFC vechter Glover Teixeira is aangesteld. Combate meldt dat Pereira buitengewoon presteert en dat zou wel eens meer kunnen betekenen.

Dankbaar voor de hulp

Glover Teixeira huurt de versterking van Alex Poatan in. Met het oog op zijn duel tegen Thiago Marreta op 12 september. Ook zou Pereira de hoek van Teixeira komen versterken tijdens de wedstrijd. Nu de zaken rondom GLORY steeds penibeler lijken te worden. Zou een stap voor Pereira naar de UFC niet ondenkbaar zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Grande satisfação em ser presenteado pelo grande atleta @gloverteixeira e um presente muito significativo para ambos, muito obrigado. @renata.sato @oholanddes @danshiroma @prutrilha @pzot @kaueyub @glorykickboxing @glorykickboxingbrasil @carrofortebjj @redmanstore @redmanoficial @redstore_ms @jennypanichi @hamzadabaje @photoflavio @pliniocruzmma @jorgeguimaraes @dra.daniniteroi @macielrapaduracapoeira @aline_pereira26 @clebercsdesign #alexpereira #kickboxing #worldchampion #glorykickboxing #muaythai #alexpoatan #boxing #boxe #boxeo #boxer #warrior #fighter #muaythaifighter #fightphotogtaphy #saobernardodocampo #abc #brasil #alexpoatanpereira #traillerdomarcao #convenienciadomarcao #nucleoseiki #danshiroma #clinicacuidarmais #fitperform #มวยไทย

Een bericht gedeeld door Alex “Poatan” Pereira (@alexpoatanpereira) op

Op Instagram is te zien hoe dankbaar Teixeira is voor de hulp van Pereira. Die hem dan ook een paar UFC handschoenen schenkt. Fans reageren enthousiast en zeggen; “Stel je voor dat de brute kracht van Pereira de UFC binnentreedt. Ze zullen niet weten wat hen overkomt. “

Bekijk ook

UFC 259: Blachowicz vs Adesanya live kijken op tv

Jan Blachowicz en Israel Adesanya zijn aankomende nacht te zien op tv. De kampioen tegen ...

Brute knock-outs en harde knokpartijen, je kijkt of niet (video)

Wie van de betere knock-outs houdt en het vechten met de blote vuist niet eng ...

4 wereldtitels en record voor Amerikaanse boksster Shields (video)

Claressa Shields de Amerikaanse boks ster pakte gisteravond maar liefst 4 wereldtitels en zet daarmee ...