Stap GLORY kampioen Alex Pereira naar UFC lijkt dichtbij? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Stap GLORY kampioen Alex Pereira naar UFC lijkt dichtbij?

Stap GLORY kampioen Alex Pereira naar UFC lijkt dichtbij?

Er gaan al lange tijd geruchten dat Glory Kickboxing kampioen Alex “poatan” Pereira op het verlanglijstje van de UFC staat.

Met de rommelige toestanden bij GLORY lijkt een stap naar een andere vechtsport organisatie voor de vechters dichterbij. Onder andere Pereira die een geduchte knokker is, zou niet snel zonder een ander werkgever zitten.

Wat de geruchten kracht lijkt bij te zetten. Is dat Pereira momenteel als trainingspartner van mede Braziliaan, en UFC vechter Glover Teixeira is aangesteld. Combate meldt dat Pereira buitengewoon presteert en dat zou wel eens meer kunnen betekenen.

Dankbaar voor de hulp

Glover Teixeira huurt de versterking van Alex Poatan in. Met het oog op zijn duel tegen Thiago Marreta op 12 september. Ook zou Pereira de hoek van Teixeira komen versterken tijdens de wedstrijd. Nu de zaken rondom GLORY steeds penibeler lijken te worden. Zou een stap voor Pereira naar de UFC niet ondenkbaar zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

Grande satisfação em ser presenteado pelo grande atleta @gloverteixeira e um presente muito significativo para ambos, muito obrigado. @renata.sato @oholanddes @danshiroma @prutrilha @pzot @kaueyub @glorykickboxing @glorykickboxingbrasil @carrofortebjj @redmanstore @redmanoficial @redstore_ms @jennypanichi @hamzadabaje @photoflavio @pliniocruzmma @jorgeguimaraes @dra.daniniteroi @macielrapaduracapoeira @aline_pereira26 @clebercsdesign #alexpereira #kickboxing #worldchampion #glorykickboxing #muaythai #alexpoatan #boxing #boxe #boxeo #boxer #warrior #fighter #muaythaifighter #fightphotogtaphy #saobernardodocampo #abc #brasil #alexpoatanpereira #traillerdomarcao #convenienciadomarcao #nucleoseiki #danshiroma #clinicacuidarmais #fitperform #มวยไทย

Een bericht gedeeld door Alex “Poatan” Pereira (@alexpoatanpereira) op

Op Instagram is te zien hoe dankbaar Teixeira is voor de hulp van Pereira. Die hem dan ook een paar UFC handschoenen schenkt. Fans reageren enthousiast en zeggen; “Stel je voor dat de brute kracht van Pereira de UFC binnentreedt. Ze zullen niet weten wat hen overkomt. “

Bekijk ook

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Vechter scoort STRIJKPLANK knock-out tijdens MMA-debuut (video)

De Brit verraste zijn tegenstander met een knie en een trap naar het hoofd.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page