Beruchte Nate Diaz keert terug naar de UFC – Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Beruchte Nate Diaz keert terug naar de UFC

Beruchte Nate Diaz keert terug naar de UFC

Beruchte Nate Diaz keert terug naar de UFC

Nate Diaz zal eindelijk terugkeren naar de Octagon, heeft UFC-president Dana White bevestigd. Nate Diaz is een van de meest populaire vechters in de UFC en behoort tot de favorieten van de fans.

UFC-ster Diaz nam voor het laatst deel aan UFC 244 tegen Jorge Masvidal in november 2019 in Madison Square Garden in New York. Diaz verloor het gevecht via TKO nadat het was gestopt door de dokter.

Dana White bevestigde de terugkeer van Diaz naar Oscar Willis van The Mac Life. ,,We werken momenteel aan een Diaz-gevecht (op) lichtgewicht” zei White over Diaz.

Veel gevechten in petto

,,Het zou Diaz in een heel goede positie brengen als hij het gevecht zou winnen. Maar ook de man tegen wie hij mogelijk zou kunnen vechten. Ik denk dat het ook voor hem een ​​geweldig gevecht is.”

De UFC lichtgewicht divisie is gevuld met topcompetitie. Terwijl Diaz ‘oude vijand Conor McGregor later deze maand op UFC 257 tegen Dustin Poirier zal vechten. Zijn er tal van andere interessante gevechten voor Diaz, waaronder topnamen als Charles Oliveira Justin Gaethje, Rafael Dos Anjos en Tony Ferguson, .

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page