Beruchte Nate Diaz keert terug naar de UFC - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Beruchte Nate Diaz keert terug naar de UFC

Beruchte Nate Diaz keert terug naar de UFC

Beruchte Nate Diaz keert terug naar de UFC

Nate Diaz zal eindelijk terugkeren naar de Octagon, heeft UFC-president Dana White bevestigd. Nate Diaz is een van de meest populaire vechters in de UFC en behoort tot de favorieten van de fans.

UFC-ster Diaz nam voor het laatst deel aan UFC 244 tegen Jorge Masvidal in november 2019 in Madison Square Garden in New York. Diaz verloor het gevecht via TKO nadat het was gestopt door de dokter.

Dana White bevestigde de terugkeer van Diaz naar Oscar Willis van The Mac Life. ,,We werken momenteel aan een Diaz-gevecht (op) lichtgewicht” zei White over Diaz.

Veel gevechten in petto

,,Het zou Diaz in een heel goede positie brengen als hij het gevecht zou winnen. Maar ook de man tegen wie hij mogelijk zou kunnen vechten. Ik denk dat het ook voor hem een ​​geweldig gevecht is.”

De UFC lichtgewicht divisie is gevuld met topcompetitie. Terwijl Diaz ‘oude vijand Conor McGregor later deze maand op UFC 257 tegen Dustin Poirier zal vechten. Zijn er tal van andere interessante gevechten voor Diaz, waaronder topnamen als Charles Oliveira Justin Gaethje, Rafael Dos Anjos en Tony Ferguson, .

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page