Bert Kops over Bellator 214: "100% zeker dat Gegard Mousasi met de winst thuis was gekomen" Nieuws
Nieuws

Bert Kops over Bellator 214: "100% zeker dat Gegard Mousasi met de winst thuis was gekomen"

Bert Kops over Bellator 214: "100% zeker dat Gegard Mousasi met de winst thuis was gekomen"
Bert Kops over Bellator 214: "100% zeker dat Gegard Mousasi met de winst thuis was gekomen"

Gegard Mousasi had gisteren tijdens Bellator 214 in de kooi moeten staan tegen Rafael Lovato jr. Echter gooide een rugblessure roet in het eten. Deze week echter neemt de topvechter uit Leiden weer een aanvang met trainen bij Bert Kops.

Wij spraken vandaag met Bert Kops en vroegen hem naar de status van Mousasi. “Hij gaat deze week weer beginnen met de trainingen, hij heeft een tijd last gehad van zijn rug en moest daarom afzeggen tegen Lovato. Dat is natuurlijk zuur want wij hadden vandaag ongetwijfeld met een winst in het vliegtuig terug gezien,”zegt Kops.

Mousasi boekte een verpletterende overwinning in september 2018 tegen Rory MacDonald, die door de geweldenaar van Team Kops genadeloos verslagen werd. MacDonald ging van Weltergewicht naar Middengewicht in een poging om deze titel van Mousasi af te pakken wat mislukte.

Rematch

Afgelopen nacht maakte CEO Scott Coker van Bellator overigens bekend dat Rory MacDonald zijn Bellator Weltergewicht titel zal verdedigen tegen John Fitch in april.

LEES OOK: Gegard Mousasi verpletterd Rory MacDonald

Op de vraag of er nog een gevecht tussen Mousasi en MacDonald zou kunnen worden verwacht antwoord Kops: “Laat ze maar komen, Gegard verslaat Rory met één hand op zijn rug.”

Terugkomst

Wanneer Mousasi de kooi weer zal betreden bij Bellator is nog niet bekend, hij zal ongetwijfeld onder de regie en coaching van top trainer Kops snel weer op zijn oude niveau zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws