Bellator vechter Michael Page: 'De scheids schold mij verrot' Nieuws
Nieuws

Bellator vechter Michael Page: 'De scheids schold mij verrot'

Bellator vechter Michael Page: 'De scheids schold mij verrot'
Bellator vechter Michael Page: 'De scheids schold mij verrot'

Tijdens het Bellator MMA Dublin event afgelopen vrijdag, ging niet alles even sportief.

Michael Page overmeesterde Richard Kiely in de openingsronde van hun weltergewicht gevecht bij Bellator Europe 4 met een perfecte vliegende knie. De winst kwam echter niet zonder controverse. "Page" werd een punt in mindering gebracht door scheidsrechter Dan Miragliotta voor onsportief gedrag.

ZIE OOK >> Bellator vechter krijgt boete voor opsteken middelvinger

Tijdens een interview, maakte Page (15-1 MMA, 11-1 BMMA) een explosieve claim, waarbij hij zei dat de scheidsrechter de hem verrot gescholden had en een "stuk stront" noemde tijdens de wedstrijd.

Nooit meer

Page zei verder dat hij nooit meer wil dat Miragliotta na de wedstrijd met Kiely (3-2 MMA, 1-1 BMMA), ooit weer de derde man in de kooi wordt voor een van zijn gevechten.

"Ik walgde," vertelde Page. “Hij gaf me niet alleen … min een punt en plaatste me in positie, hij duwde me aan het einde en noemde me een stuk stront. Dat zegt tegen mij dat er iets persoonlijks is. Ik weet niet wat het is, maar hij zou nooit meer de scheidsrechter voor een van mijn gevechten mogen zijn. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws