Bellator uitgedaagd door gevreesde vechtsport organisatie Nieuws
Nieuws

Bellator uitgedaagd door gevreesde vechtsport organisatie

Bellator uitgedaagd door gevreesde vechtsport organisatie
Bellator uitgedaagd door gevreesde vechtsport organisatie

Als het aan Mairbek Khasiev ligt de voorman van ACA MMA (het voormalige ACB) uit Tsjetsjenië, komt er binnenkort een clash tussen Bellator en zijn organisatie. Hij deed een oproep aan Scott Coker de grote baas bij Bellator om een toernooi tussen beide organisaties te organiseren.

Absolute Championship Akhmat (ACA), voorheen bekend als (Absolute Championship Berkut) is een Russische mixed martial arts, kickboks en Braziliaanse jiu-jitsu-organisatie. En een van de toonaangevende vechtsport organisaties in Europa.

Deze wil nu de degens kruizen met het Amerikaanse Bellator om zo uit te vinden waar nu de echte MMA en kickboks kampioen zich bevinden. Van ACA wat een groot aantal geduchte vechters onder zich heeft wordt wel eens gezegd dat men in Europa en Amerika vermijdt tegen hen te vechten.

Geen mietjes

De vechters staan bekend om hun hardheid en volharding, en geven niet zomaar op. Wat zou er gebeuren als deze tegen Bellator of UFC zouden aantreden. Khasiev weet het wel en ziet het als een strijd uit het verleden tussen de USA en de USSR in de tijden van de koude oorlog.

Via social media richtte hij zich dan ook aan Coker en zegt: "Alleen grote gevechten tussen twee toppromoties kunnen onthullen welke de beste is en ik hoop dat je het hiermee eens bent, mijn vrienden. "

De beste van de beste

"ACB heeft dit keer op keer herhaaldelijk gesuggereerd. Meest recent ging ACA met dit idee naar de promotor van Bellator. Een paar weken zijn verstreken en er is nog steeds geen antwoord. In dit verband heb ik besloten mijn gedachten te uiten op sociale media."

LEES OOK: Kadyrov daagt UFC uit tot gevecht op de dood

"Hé, Scott Coker, wat is het probleem? Wordt u niet enthousiast van dit evenement? Laten we doen waar alle mma-fans op wachten! Twee teams-kampioenen en nummer één kanshebbers. Eén evenement in Rusland en de tweede in de VS. Denk aan de oude dagen toen de hockeyteams van de USSR, de VS en Canada deelnamen en het argument van wie de beste was bewezen is. "

Kom op

"We kunnen dit terugbrengen en het tegen elkaar opnemen om te zien wie het beste is! Wil je niet een van de eersten zijn die deze evenementen organiseerde om de MMA geschiedenis te maken? Ik hoop dat je het wilt. Bellator MMA Ik wacht op je reactie. Vriendelijke groeten, Mairbek Khasiev. "

Hoe Coker en Bellator gaan reageren is niet duidelijk, dat het een groot spektakel zou opleveren wel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws