Kadyrov daagt UFC uit voor een gevecht tot de dood Nieuws
Nieuws

Kadyrov daagt UFC uit voor een gevecht tot de dood

Kadyrov daagt UFC uit voor een gevecht tot de dood

Tsjetsjeense dictator en MMA promotor Kadyrov daagt UFC uit voor een gevecht tot de dood er op volgt!

Ramzan Kadyrov zal er alles aan doen om de wereld te laten zien dat hij de beste vechters heeft!' Ramzan Kadyrov, de controversiële dictator van de Tsjetsjenense Republiek, heeft een uitdaging aan de UFC uitgegeven voor een mixed martial arts toernooi dat verder gaat dan sport. Namelijk tot de dood er op volgt!

Kadyrov en Badr Hari
Kadyrov en Badr Hari

Akhmat MMA de beste van de wereld

Kadyrov, 40, een sterke bondgenoot van de Russische president Vladimir Putin, zei tijdens een interview met HBO's 'Real Sports' dat hij zijn promotie van Akhmat MMA tegen de beste van de wereld wil zetten. Het interview werd gisteren uitgezonden.

"We stellen UFC en Akhmat samen voor in een toernooi," zei Kadyrov. "En we zullen zien wie de sterkste vechters heeft. Ik denk dat het een spectaculair toernooi zal zijn. Ze zouden tot het einde vechten. Een gevecht tegen tot de dood.

"Ik wil de wereld laten zien dat we de beste vechters hebben."

Geen grapje maar echt waar

Nee, dat was geen typo. Kadyrov, die beschuldigd is van de poging om de homosexuele bevolking in zijn thuisstaat te zuiveren door middel van schandelijke onmenselijke praktijken, spreekt echt over een strijd tegen de dood.

"Ons motto is: 'De dood is beter dan de tweede plaats', zei Kadyrov. 'We brengen allle kampioen titels uit Amerika mee terug naar Grozny.'

Vanaf kind getraind om te doden

Hoewel drie van Kadyrov's Akhmat-vechters UFC-contracten hebben getekend, heeft de dictator geklaagd dat UFC hem boos heef gemaakt door te weigeren om meer te ondertekenen.
Kadyrov probeerde verder uit te leggen waarom de Tsjetsjeense vechters meer voorbereid zijn op succes in MMA dan anderen over de hele wereld.

"Zo leren ze ons uit de kindertijd," zei Kadyrov. 'Mijn vader vertelde me toen ik een kleine jongen was,' Als je thuis komt omdat je bang bent, kom niet naar huis. Ik heb je niet nodig. Je bent geen meisje. Je bent een man. ' Terwijl een Joodse ouder zou kunnen zeggen tegen hun kind, 'Je bent een professor, een wetenschapper.' Hier zeggen onze ouders: 'Hij zal een krijger zijn. Hij organiseert zelf minder MMA toernooien zie video:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws