BELLATOR ONTSLAAT TURKS-NEDERLANDSE VECHTER: 'Mij is niets vertelt'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / BELLATOR ONTSLAAT TURKS-NEDERLANDSE VECHTER: ‘Mij is niets vertelt’

BELLATOR ONTSLAAT TURKS-NEDERLANDSE VECHTER: ‘Mij is niets vertelt’

Bellator zet vechters op straat waaronder Turks-Nederlandse Hatice Ozyurt

Er is flink wat rumoer ontstaan in de vechtsport wereld nu blijkt dat MMA-organisatie een aantal vechters buiten de deur heeft gezet.

Dinsdag meldde MMA-verslaggever Jason Floyd dat een deel van de vechters niet langer onder contract staat bij Bellator. Enkele namen zijn opvallend omdat het hier voormalig kampioenen betreft. Onder de ontslagen vechters zijn onder andere Frank Mir en Roy Nelson.

Ook zijn er vechters zelf gestopt en met pensioen gegaan. Wat het einde betekent van hun verplichtingen jegens de organisatie. Dit zijn Jon Fitch, Rafael Lovato Jr. en Pat Curran. Onder de ontslagen vechters blijkt ook een landgenoot te zijn.

Ik wist van niks

De Turks-Nederlandse Hatice Ozyurt is door Bellator de laan uit gestuurd. Echter verklaart de vechter zeer verbaast te zijn, en meldt zij aan MMA DNA dat ze het nieuws via social media moest vernemen. Ozyurt vocht slechts een keer voor Bellator, maar bleef aan de kant wegens blessures en privé omstandigheden.

Ozyurt zegt op onderzoek uit te gaan waarom zijn aan de kant is gezet door Bellator. Waarom Bellator besloten heeft een groot aantal van haar vechters te ontslaan is niet bekend.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page