Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator

Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator

Het lijkt er op dat Bellator haar gelederen flink aan het versterken is met een aantal Europese vechters waaronder bij de vrouwen. Gisteren werd bekend dat de Nederlandse vechter Hatice Ozyurt een contract bij hen getekend heeft. Op de lijst naast Ozyurt zijn de volgende vechters getekend: Galore Bofando, Lewis Long, Craig Turner,  Chris Bungard,  Ashleigh Grimshaw, Dominique Wooding, George Tokkos, Karl Moore en  Malin Hermansson.

Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator

Cindy Dandois

Eerder dit jaar in februari vocht Ozyurt tegen de Belgische en ex UFC vechter Cindy Dandois in een MMA partij. Deze partij werd gewonnen door Dandois die overigens ook recentelijk een contract tekende bij Bellator en haar debuut zal maken in Israel binnenkort. Ozyurt is niet alleen actief in het MMA maar kickbokst ook. Bij Bellator zal zij naar verluidt uitkomen in de vedergewichtdivisie.

UFC

Bellator ziet duidelijk kansen in de Europese markt, daar waar concurrent de UFC zich wat meer terughoudt van dit continent lijkt Bellator een nog stevigere voet te willen hebben, en zich te verankeren in Europa. En als je dat doet, dan met de lokale vechters, overigens groeit de vedergewicht divisie bij de vrouwen binnen Bellator daar waar hij bij de UFC flink gedecimeerd is. UFC kampioen Cris Cybog klaagde steen en been dat zij haast geen tegenstanders meer heeft. Echter gaat zij wel de kooi in tegen Amanda Nunes op UFC 232, gesuggereerd wordt dat zij daarna een overstap zou kunnen maken naar Bellator.

 

 

Bekijk ook

'Saltootje!' Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

‘Saltootje!’ Boksicoon Lopez sloopt rivaal Campa in boksklassieker

Hiermee maakte Lopez een succesvol debuut

Oude man slaat racist trein uit

Oude man slaat racist trein uit! ‘Vechten verleer je nooit’ (video)

De man werd gedwongen het heft in eigen handen te nemen

Kickbokser breekt zijn eigen been in wedstrijd! 'Geen klap uitgedeeld'

Kickbokser breekt zijn eigen been in wedstrijd! ‘Niks gezweet’ (video)

De kickbokser brak zijn eigen been zonder maar een zweetdruppel te hebben verspild

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page