Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator

Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator

Het lijkt er op dat Bellator haar gelederen flink aan het versterken is met een aantal Europese vechters waaronder bij de vrouwen. Gisteren werd bekend dat de Nederlandse vechter Hatice Ozyurt een contract bij hen getekend heeft. Op de lijst naast Ozyurt zijn de volgende vechters getekend: Galore Bofando, Lewis Long, Craig Turner,  Chris Bungard,  Ashleigh Grimshaw, Dominique Wooding, George Tokkos, Karl Moore en  Malin Hermansson.

Nederlandse Hatice Ozyurt tekent contract bij Bellator

Cindy Dandois

Eerder dit jaar in februari vocht Ozyurt tegen de Belgische en ex UFC vechter Cindy Dandois in een MMA partij. Deze partij werd gewonnen door Dandois die overigens ook recentelijk een contract tekende bij Bellator en haar debuut zal maken in Israel binnenkort. Ozyurt is niet alleen actief in het MMA maar kickbokst ook. Bij Bellator zal zij naar verluidt uitkomen in de vedergewichtdivisie.

UFC

Bellator ziet duidelijk kansen in de Europese markt, daar waar concurrent de UFC zich wat meer terughoudt van dit continent lijkt Bellator een nog stevigere voet te willen hebben, en zich te verankeren in Europa. En als je dat doet, dan met de lokale vechters, overigens groeit de vedergewicht divisie bij de vrouwen binnen Bellator daar waar hij bij de UFC flink gedecimeerd is. UFC kampioen Cris Cybog klaagde steen en been dat zij haast geen tegenstanders meer heeft. Echter gaat zij wel de kooi in tegen Amanda Nunes op UFC 232, gesuggereerd wordt dat zij daarna een overstap zou kunnen maken naar Bellator.

 

 

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page