Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Bekende UFC-vechter: ‘Dit is de echte reden waarom Khabib nooit meer zal vechten’

Bekende UFC-vechter: ‘Dit is de echte reden waarom Khabib nooit meer zal vechten’

Charles Oliveira beweert de echte reden te weten waarom UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov nooit meer zal vechten. De Rus ging eerder dit jaar met pensioen na zijn gevecht met Justin Gaethje.

Nog staande in de UFC-kooi gooide Khabib zijn MMA-handschoenen op het canvas. Hij had zijn moeder beloofd niet meer zonder zijn overleden vader Abdulmanap, een gevecht aan te gaan. Khabib’s vader overleed eerder dit jaar aan de gevolgen van het coronavirus.

Oliveira beweert en zegt dat Khabib op het graf van zijn vader heeft gezworen dat hij met pensioen is, en daarom nooit meer zal vechten. ,,Iemand vertelde me dat hij op het graf van zijn vader had gezworen dat hij niet meer zou vechten. Als dat waar is, komt hij op geen enkele manier terug. Als hij terugkomt, breekt hij zijn eigen woord aan zijn eigen vader”, zegt Oliveira.

Hij komt nooit meer terug

,,Als dat waar is, komt de man niet meer terug. Het is voorbij ‘, zei Oliveira, die het zaterdagavond op UFC 256 opneemt tegen Tony Ferguson. De Braziliaan geeft echter de bron niet vrij die hem influisterde waarom Khabib stopt met vechten.

Als de gelofte van Khabib ondermeer op het graf van zijn vader is gedaan, dan is Oliveira niet overdreven in de overtuiging, dat dit effectief elke kans zou verkleinen dat Khabib terugkomt.

Bekijk ook

FIASCO: ‘MMA-vechters kunnen echt niet boksen’ (video)

UFC-veteraan John Moraga ging binnen 7 seconden neer, tegen Marc Castro op de undercard van ...

⚠️ UFC Gemist: Kijk hier alle gevechten direct terug

UITGELICHT GEVECHT Heb je de UFC gevechten van afgelopen nacht gemist. Niet getreurd deze zijn ...

Oprotten: Bokskampioen stuurt ‘mondkap-gekkies’ de ring uit (video)

Canelo Saul Alvarez was zichtbaar niet blij met een paar onwelkome gasten. De Mexicaan die ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page