BEKENDE BOKSPROMOTOR: 'MMA vechten is een homo sport' Nieuws
Nieuws

BEKENDE BOKSPROMOTOR: 'MMA vechten is een homo sport'

BEKENDE BOKSPROMOTOR: 'MMA vechten is een homo sport'
BEKENDE BOKSPROMOTOR: 'MMA vechten is een homo sport'

De bekende bokspromotor Bob Arum is het er meer dan 10 jaar over eens, MMA-vechten stelt geen reet voor.

De houding van Bob Arum ten opzichte van de UFC en MMA onveranderd. Tijdens de eerste grote opkomt van de UFC eind jaren 2000, maakte bokspromotor Bob Arum duidelijk dacht over de vechtsport die net zo groot als het boksen wilde worden op de Amerikaanse PPV-markt.

"UFC fans zijn een stel blanke skinhead jongeren die vechters in de ring bekijken die er ook uitzien als skinheads. Voor mij en mensen zoals ik is het niet iets dat ze ooit willen zien. Ze hebben het bekeken, het is verschrikkelijk, jongens rollen rond als homoseksuelen over de grond, ," vertelde Arum aan Ariel Helwani in een interview in 2009. “

Toch wat lof

Afgelopen week en meer dan tien jaar later had Arum hetzelfde gesprek met Helwani en zijn mening is nog hetzelfde "Het is geen sport die groot talent laat zien. Mijn standpunt is hetzelfde. De UFC-jongens zijn geweldige promotors, ze hebben het geweldig gedaan. Maar wat mij betreft is het afval, 'zei Arum maandag op de Ariel Helwani MMA Show.

"Ik vind het niet leuk. Ik hou er niet van om het te bekijken. Maar nogmaals, ik ben maar één persoon. En uiteraard hebben ze een hele grote fanbase gebouwd, dus alle lof voor hen. Ook heeft Arum geen goed woord over voor de UFC-vechters die president Trump ondersteunen, sport meng je niet met politiek lijkt zijn motto naast zijn uitgesproken mening over MMA.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws