Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen Nieuws
Nieuws

Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen

Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen
Bedreiging: UFC-legende BJ Penn nog dieper in de problemen

Oud zeer lijkt BJ Penn te achtervolgen, hij heeft al een straatverbod nu duikt een oude aanklacht op.

De UFC Hall of Famer die recentelijk een contact verbod kreeg opgelegd door een aanklacht van zijn vrouw, blijkt meer op zijn kerfstok te hebben. Een oude zaak achtervolgd hem die nu boven water lijkt te zijn gekomen.

De MMA-vechter zou in 2018 een boer te hebben bedreigd met een kapmes, in een dispuut over het eigendom van een stuk land. Hij werd door de politie op een opsporingslijst gezet omdat hij kort voortvluchtig was. Zo Meldt MMAJunkie.

Zware aanklacht

Penn werd beschuldigd van eerstelijns terroristische dreiging, een klasse C-misdrijf dat strafbaar is met maximaal vijf jaar gevangenisstraf en een boete van $ 10.000. De advocaat van Penn ontkende elk gewelddadig gedrag en zei dat Penn niet werd gezocht door de politie.

LEES OOK > Echtgenote BJ Penn vraagt straatverbod aan

De politie op Hawaii geeft aan dat de zaak 15 maanden na het vermeende incident actief blijft, omdat "alle betrokken partijen nog niet zijn gevonden (of) gecontacteerd, en het kan niet naar de officieren van justitie worden gestuurd totdat het voltooid is." Het laat onverlet te zeggen dat Penn aardig in de problemen lijkt te zijn geraakt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws