'Bad mofo!' Monster KO Drew Dober op Bobby Green maakt indruk MMA Nieuws
MMA Nieuws

'Bad mofo!' Monster KO Drew Dober op Bobby Green maakt indruk

'Bad mofo!' Monster KO Drew Dober op Bobby Green maakt indruk

Drew Dober UFC-vechter, deed iedereen versteld staan met een van de schokkende knock-outs van het jaar eerder vandaag. Bobby Green stond aan de ontvangende kant van de vuisten van Dober.

Het was de derde opeenvolgende overwinning voor Dober vandaag tijdens UFC Vegas 66 in Las Vegas. Die in 2022 ook een paar ongelooflijke knock-out overwinningen behaalde op Rafael Alves en Terrance McKinney.

Wat een knock-out

Collega UFC-vechters waren onder de indruk en reageren op social media dan ook enthousiast. Justin Gaethje, zelf geen onbekende in enorme knock-outs, noemde Dober 'een bad mofo'. Voormalig UFC-kampioen weltergewicht Kamaru Usman zei simpelweg: "Drew fricking Doberrrrrrrrr!!!!"

En hoewel beide vechters onmiskenbaar indrukwekkend waren, moest Michael Bisping nog meer verbazing uiten over de slagkracht van Dober. "Ik hou van Bobby Green, maar man, Drew Dober," schreef Bisping. "Wat een stoot."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws